GUR įsiveržė į Rusiją! Neįtikėtini vaizdai iš jų atakos Rusijos gilumoje (Video)  ()

Ukrainos karinės žvalgybos pajėgos surengė ataką prieš Rusijos pozicijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-06 GUR įsiveržė į Rusiją! Neįtikėtini vaizdai iš jų atakos Rusijos gilumoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Vyriausiojo žvalgybos direktorato (GUR) pajėgos surengė tarpvalstybinį reidą Rusijos Belgorodo srityje, kurio metu nuostolių patyrė Rusijos kariai. Ši operacija buvo specialios misijos, kuria siekiama atremti Rusijos sabotažą ir apsaugoti Ukrainos civilius gyventojus prie valstybės sienos, kasdien kenčiančius nuo išpuolių, dalis, pareiškė GUR.

Pasak GUR pranešimo „Telegram“, reidas buvo kruopščiai suplanuotas gavus žvalgybinės informacijos apie planuojamą aukštų Rusijos kariuomenės pareigūnų patikrinimą Belgorodo srities Graivorono rajone. Patikrinimas esą buvo surengtas dėl vietos personalo skundų dėl prastų tarnybos sąlygų.

Tiesiogiai cituojant GUR, operacijos tikslas buvo nurodytas taip: „Atsižvelgdami į padažnėjusius rusų sabotažo atvejus ir siekdami apsaugoti nuo agresoriaus išpuolių nukentėjusius Ukrainos civilius gyventojus, gyvenančius bendruomenėse prie valstybės sienos, Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato kariai įgyvendino specialių veiksmų kompleksą.“

 

Misijos metu žvalgybos pareigūnai užminavo vienintelį kelią, kuriuo vietovėje naudojosi Rusijos kariai, ir atakavo rusų būrį.

„Dėl šaunamųjų ginklų ir minosvaidžių ugnies atakos, taip pat dėl ukrainiečių minosvaidžių sprogimo priešas patyrė nuostolių“, - sakė GUR.

Ukrainos žvalgybos duomenimis, padarytų nuostolių skaičius tikslinamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: