JAV internetą prijungs prie "pasiklausymo" įrangos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2010-09-29 10:11
O vairuotoją, kuris niekada nepažeidžia eismo taisyklių, įsivaizduoji? Nebus taip blogai, bet kas norės, tas bendraus. Techniškai beveik neįmanoma sukontroliuoti interneto srautų, ypatingai tokioje šalyje kaip JAV. (galima galu gale kasdien naują ežio kortelę pirkti ir su ja naršyti, kasdien orderį naują išiminės?)
Vazix 2010-09-29 16:15
Nepatinka nesinaudokit internetu ir viskas
kestutisz 2010-10-03 10:29
O kas sake, kad telefoniniu pokalbiu pasiklausymas yra gerai? Jie tiesiog nori patogaus budo, neislendant is kiauto snipineti bet ka bet kaip, na tiesiog tingi dirbti, nes kitaip reiketu ziureti kaip prieiti prie galines irangos kur jau pajungtas klientas. O cia pareikalauji, kad visas imanomas trafikas keliautu per ju tinkla kur butu lengvai nusnifinama ir "vsio v shokolade". Pvz skype atveju, kur viskas padaryta tam, kad p2p trafikas kuo greciau eitu tarp bendraujanciu tasku, o ta "laisviu salis" visai pageidautu, kad pokalbiai vykstantys kur Europoje (o gal koks amerikenas turistas europoj su "teroristais" rytuose susirasineja) eitu papildomu keliu per amerikenu kontroliuojama taska - kitaip pagrasins uzbaninti ju salyje, o tai jau butu pernelyg rimtas smugis kompanijos pajamoms.
kestutisz 2010-10-03 10:37
Zinoma nepatinka, ir labiau noreciau, kad "is interneto" dingtu kaip tik tos jegos strukturos kurios nori kazka kontroliuoti, bo tai yra kaip ir praeities reliktas, praeities kur del geografinio atskyrimo susikure tokie is esmes primityvus dariniai kaip atskiros valstybeles ir jas praktiskai norima realizuoti internete (kinijos sienos, amerikenu bandymai priversti routinti viesuju paslaugu trafika per juos ir pan nesamones)