[ŽT] Rusai „vėl bombarduoja Rusiją“. Kas vyksta (Foto)  ()

Rusijos Federacijos armija reguliariai vykdo Ukrainos apšaudymą. Tačiau ataka ne visada yra 100 procentų efektyvi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

To įrodymas – dar viena Rusijoje nukritusi rusiška raketa. Portalas „Defense Blog“ pažymi, kad šį kartą netoli Volgogrado nukrito raketa „Ch-55“.

Metų pradžioje ukrainiečiai pranešė apie nesėkmingą agresoriaus kariuomenės įvykdytą ataką. Tada sparnuotoji raketa „Ch-101“ nukrito ant Rusijos Petropavlovkos kaimo (Voronežo sritis), kur apgadino kelis gyvenamuosius pastatus. Dar vieno tokio tipo incidento ilgai laukti nereikėjo.

Neįmanoma nepastebėti, kad pastaruoju metu rusai vis dažniau susiduria su savo raketų gedimais. Jos nukrenta toli nuo savo tikslo – teigiama, kad taip yra dėl padidėjusio Rusijos ginklų pramonės raketų gamybos tempo. Rusija bando didinti gamyklų efektyvumą, tačiau tarptautinių sankcijų akivaizdoje ir spartėjant darbo tempui sugadintų ir brokuotų raketų, paliekančių vietos įmones, procentas auga.

 

Minėta raketa „Ch-55“, nukritusi netoli Vologrado, greičiausiai buvo paleista iš bombonešio „Tu-95MS“ Kaspijos jūros rajone. Amunicija neva nukrito skrydžio trajektoriją atitinkančioje vietoje, kas leidžia daryti prielaidą, jog raketa pakeliui į Ukrainą buvo apgadinta, ir dėl kažkokių priežasčių negalėjo tęsti skrydžio.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: