„Ukraina jokiais būdais neturi gaminti raketų.“ Rimtas perspėjimas. Gali baigtis labai blogai (Video)  ()

Karo analitikas Jurijus Švecas paaiškino, kodėl raketų gamyba yra pavojinga ukrainiečiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karybos analitikas priminė, kad Ukrainoje veikia Kremliaus agentų tinklas, galintis išžvalgyti informaciją apie ginklų gamybos vietas ir taip pridaryti žalos, todėl raketas ir viską, ko joms reikia, saugiau gaminti užsienyje.

Jurijaus Šveco nuomonę, kodėl Ukraina neturėtų užsiimti raketų gamyba, galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Buvęs žvalgybos pareigūnas teigė, kad kuro gamyba tokioms raketoms kaip „Neptūnas“ bus vykdoma Europoje, o sprendimas šiuo klausimu jau priimtas. Kodėl tokios gamybos nereikia steigti Ukrainoje, Jurijus Švecas paaiškino:

„Ankstesniame vaizdo įraše pasakojau, kaip ši programa buvo sunaikinta, o pirmasis etapas buvo toks, kad priešas surengė galingą raketų ataką prieš vienintelę Ukrainos įmonę, kuri gamino šį kuro mišinį.

Štai kodėl britai rado parako šone, kad galėtų jį tiekti Ukrainai, bet vėliau buvo smogta įmonei, kuri pati gamino raketas. Taigi dabar tai bus daroma Europoje, ir manau, kad tai yra teisinga“.

 

„Mes ir jūs aptarėme šį klausimą ir galvojome, ką dabar daryti: ar gaminti Ukrainoje (girdėjau J. Lucenko sakant, kad tai turėtų būti daroma urvuose Karpatuose). Nesu tikras, kad tai padės išvengti priešo žvalgybos tinklo. Neatmetu galimybės, kad priešas gali užverbuoti vieną iš sargybinių ar darbuotojų ir įnešti sprogmenų tiesiai į šiuos urvus“, – karo analitikas perspėjo ukrainiečius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(121)
(16)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: