Karą galima baigti 2024 m. Reikalingas vienintelis sprendimas (Video)  ()

„Tik paritetas ir gebėjimas reaguoti sulaikys rusus nuo genocidinio karo ir Ukrainos civilinės infrastruktūros naikinimo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei Vakarų partneriai nedraus Ukrainai didelio tikslumo tolimojo nuotolio ginklais smogti į taikinius Rusijos Federacijos teritorijoje, tai 2024-ieji gali tapti lūžio tašku kare.

Tokią nuomonę televizijos kanalo „Espresso“ eteryje išsakė Euroatlantinio bendradarbiavimo instituto politikos analitikas, Ukrainos užsienio ir vidaus politikos ekspertas V. Gorbachas.

„Vakarų pasaulis turi suvokti ir suprasti, kad tik paritetas ir gebėjimas reaguoti sulaikys rusus nuo genocidinio karo ir Ukrainos civilinės infrastruktūros naikinimo. Manau, kad 2024-ieji gali būti lūžio taškas kare, kai amerikiečiai, britai ir kiti Vakarų partneriai priims atitinkamą sprendimą“, – sakė jis.

Anot jo, jei šis sprendimas bus priimtas politiniu lygmeniu, karas baigsis šiais metais.

 

„Rusijos Federacijos oro antskrydžiai prieš Ukrainos civilinę infrastruktūrą yra būtina sąlyga norint apginkluoti Ukrainą panašiais ginklais“, – mano V. Gorbachas.

Jo nuomone, šiandien Vakarų partnerius stabdo Rusijos Federacijos baimė. Jie bijo kažkokio atsakymo.

„Galėjo būti ir nuslėptų susitarimų nenaudoti tokių ginklų prieš Rusiją. Tačiau dvi pozicijas galima ir reikia peržiūrėti. Visos prielaidos tam buvo jau seniai. Trūksta tik mūsų Vakarų partnerių politinės valios“, – pridūrė politikos analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(83)
(6)
(77)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()