[ŽT] „Baigia intensyvią karo fazę.“ Izraelis apsimeta, kad nepralaimėjo karo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Andraika 2024-01-16 11:26
O tai pralaimėjo? Kaip suprast tokią idiotišką antraštę?
gytis13 2024-01-16 17:39
Gal koks beraštis straipsnį rašė...
kionig 2024-01-17 23:06
Na ką ten reikia laimėti prieš benginklius civilius? ~30 tūkst. jau nužudyta. Kur jie ten kariauja? Jie tik naudojasi proga, nes nori atimti paskutines okupuotas žemes ir apgyvendinti kolonizuotojus iš ES ir JAV. Jei ten būtų karas, tai žydų armijos tiktokeriams būtų liūdniau nei dabar, kai tik apie 1 tūkst. žuvusiųjų..
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-17 23:28
Nesu įsigilinęs aš į tą konfliką, bet šiai dienai esu susidaręs tokį vaizdą, kad tie taikūs civiliai gyveno iš pašalpų ir paramų, o po savo kojomis dangstė teroristus, kurie nuolat apšaudydavo Izraelį. Tai turbūt tokią kainą už tą savo neveiksmingumą dabar ir moka. Mano supratimu, tas, kuris iš savęs padaro auką ir atsisako imtis veiksmo, nenusipelno gero gyvenimo.
gytis13 2024-01-17 23:58
Jei lietuviai būtų taip "kovoję" už nepriklausomybę kaip palestiniečiai, dabar Lietuva būtų antra Čečėnija.
Hmz 2024-01-18 02:25
Ir kaip, Europoje ar JAV daug yra norinčių atvažiuoti gyventi ant parako statinės?
kionig 2024-01-21 23:23
Yra, ir pakankamai, kurie nori turėti ne tik žemę ar NT kažkur ES ir JAV, bet ir savo "gimtajame" izraelyje ateidami su ginklu gali padaryti ką tik panorėję https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67617920 Jiem ten tik reikia pareikšti norą ir jų valdžia prieš tai net neprieštarauja.. Kitaip tariant, žydų valdžios tokia ir politika - terorizuoti naktiniais reidais, suimti už nieką, kankinti kalėjimuose ir t. t., kad palestiniečiai patys emigruotų kažkur, o jeigu ne - ginklu grasinti. https://www.cbc.ca/news/politics/gaza-i ... -1.7062844 https://www.pbs.org/newshour/politics/u ... om-america Čia net matai amerikonai negali labai jau nuslėpti su ES, kad jėga ir smurtu yra okupuojami namai ir teritorijos ir t. t. Parako statinė naudinga tik BiBi, visi kiti naudojasi situacija kai niekas nebus baudžiamas už beleką praktiškai, nes Gaza ir Vakarų Krantas yra okupuoti žydų ir su jais niekas ten nesiskaito.. Daro ką nori, kaip per WW2 naciai su žydais tą patį darė, tik ne tokiais mastais, bet pakankamai vejasi sakyčiau žydai, na tik kitokiais būdais. O kadangi žydai("AIPAC") nupirkę amerikonų senatorius, DB ir Kanados ministrus pirmininkus.. Tai visi užsimerkę kad per kelis mėnesius nužudyta iki 30k civilių, be kita ko, žydai labai taikosi ir į spaudą, žurnalistus.. kaip manai, dėl ko?
qrad 2024-01-22 10:11
Tame ir esmė, kad nesi įsigilinęs į situaciją ir tiki viskuom, ką tau sako mainstream media. Užtenka pasidomėti istorija, kad suprasti, dėl ko tokia situacija ten susidarė. Žydai nėra, nei švelnūs, nei pukuoti, kaip bandoma piešti. Palestiniečiai patyrė daug smurto ir agresijos iš Izraelio per tuos dešimtmečius. Visi tie teroristai ne iš vakumo atsirado. Izraelis turėtų prisiimti didžiausius nuopelnus, kad taip sėkmingai sugebėjo radikalizuoti palestiniečius per tuos dešimtmečius.
immortallt 2024-01-22 11:15
Apie tai, kaip civiliai didžiulę teroristinę grupuotę savo noru slepia savo kūnais - ar tikrai savo noru? Tikrai teroristams eisi aiškinti, kad nešdintųsi laukan iš tavo namų ar nesikastų po tavo namu? Išpjaus viešai visą tavo šeimą prieš tavo akis, kad kiti tylėtų, dar žiū tau rankas nukapos ir tiek. Mes, lietuviai, labai save iškeliame sakydami, kad sunkiai kovojome už savo laisvę. Kovojome, bet ne tokiais mastais kaip kad susiduria dabar ukrainiečiai. Palestiniečiai irgi susiduria su kiek kitokia agresija, kuri asimiliavimą leidžia su išlygomis. Nemanau, kad tokiomis aplinkybėmis būtume sugebėję išlaikyti tvirtą valdžią.