„Šaltakraujis šnipas. Jis dar kartą apgavo rusus.“ Kas nutiko Putinui  ()

„Jam rūpi tik didelio masto nuostoliai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-17 „Šaltakraujis šnipas. Jis dar kartą apgavo rusus.“ Kas nutiko Putinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė sunaikino Rusijos ilgojo nuotolio radarų aptikimo lėktuvą A-50. Kai kuriuose Rusijos viešuose puslapiuose rašoma, kad Putinas tariamai laužė kėdes, šaukė ant gynybos ministro Sergejaus Šoigu ir reikalavo „subombarduoti Kyjivą“.

Tuo tarpu Dmitrijus Peskovas sakė, kad komentuoja Gynybos ministerija.

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos pareigūnas Sergejus Žirnovas tai pakomentavo „24 kanalui“, pažymėdamas, kad V. Putinas labai aštriai reaguoja į akivaizdžias nesėkmes. Bet Kremliaus vadovas į Rusijos kariuomenės nuostolius visiškai nereaguoja. Atkreipkite dėmesį, kad priešo lėktuvas buvo numuštas sausio 14 dieną virš Azovo jūros.

„Jam rūpi tik didelio masto nuostoliai. Tai yra, kai Feodosijoje buvo sunaikintas didelis desantinis laivas, tai jį paveikė. Kerčės tiltas 2022 m. spalio 8 d.“, – sakė Žirnovas.

Tačiau nežinomi dronai, „užpuolę Kremlių“, nepaveikė Rusijos prezidento. Apskritai Vladimiras Putinas yra emocingas žmogus. Tačiau jis vaizduoja save kaip tariamą „šaltakraujį šnipą“. Šalies agresorės prezidentas slepia savo emocinę priklausomybę ir neapsaugotumą, taip pat labilumą.

 

„Kai nutinka kažkas, kas jį labai stipriai paliečia, jis gali pulti į absoliučią isteriją“, – pabrėžė buvęs KGB karininkas.

Būtent dėl ​​emocinių Putino sprendimų jis nebuvo pasamdytas dirbti Užsienio žvalgybos tarnyboje. Kai Kremliaus vadovas, lankydamasis Čiukotkoje, pasakė, kad neva „tapo žvalgybos pareigūnu“, jis dar kartą apgavo rusus.

„Žmonės, artimai jį pažįstantys, žino, kad jis gali sukelti absoliučiai nevaldomus emocinius sprogimus“, – pabrėžė Žirnovas. Todėl, kai kas nors nutinka Rusijos prezidentui, jis visiškai nekontroliuoja savęs. Dėl šios reakcijos jie seniai nepraneša Putinui apie tikrąją situaciją fronte. Tačiau kelis šimtus milijonų dolerių kainuojančio lėktuvo A-50 sunaikinimo istoriją sunku nuslėpti.

 

„Juk Putinas taip sutvarkė Kremlių, kad visi vieni kitus skundžia. Galbūt net norėtų nuo jo nuslėpti nemalonias naujienas, bet kadangi tai įvyko Šoigu skyriuje, visi Šoigu „didieji draugai“ nubėgo pas Putiną ir pranešė“, – pažymėjo buvęs KGB karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(57)
(3)
(54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: