[ŽT] Trečiasis pasaulinis karas. „Tegul jis prasideda kuo greičiau. Blogiau nebus“ (Video)  (3)

„Dabar visi Vakarai bando išvengti pasaulinio karo.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas Jevhenij Dikij įvertino, kiek tikėtina, kad prasidės Trečiasis pasaulinis karas. Jis mano, kad tokia baigtis turi labai didelę tikimybę, tačiau šiais metais tai tikrai neįvyks.

„Dabar visi Vakarai bando išvengti pasaulinio karo, bet manau, kad jie neturės kito pasirinkimo. Ir mes beveik vieninteliai suinteresuoti, kad jis prasidėtų kuo greičiau, nes blogiau mums tikrai nebus“, – sakė jis interviu „YouTube“ kanalui „Govorit Velikij Lviv“.

Anot jo, šiandien jie kovoja prieš Ukrainą visu savo arsenalu, išskyrus branduolinį ginklą. Jis teigia, kad Ukraina jau kovoja dėl išlikimo, o pagrindiniai veikėjai, tokie kaip JAV ir Kinija, dar nėra tiesiogiai įtraukti.

 

„Šiuo metu gėrio pusėje kariauja tik Ukraina ir Izraelis, o blogio pusėje jau susibūrė visa pilnavertė koalicija, kuri vienaip ar kitaip įsijungė į karą. Ir mes norime, kad didieji ir galingieji pradėtų kovoti patys, ne tik mūsų rankomis. Bet, deja, tai nepriklauso nuo mūsų. Pasaulinis karas mūsų teritorijoje tikrai neprasidės. Bet ar jis prasidės Taivane, pamatysime“, - pridūrė Dikij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(118)
(22)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: