„Tai bus Trojos arklys.“ Neįtikėtina. Rusijos Dūma atsisako Ukrainos užėmimo  ()

„Turime būti realistai.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per Rusijos valstybinę televiziją vis dažniau pasigirsta pareiškimų apie būtinybę apriboti agresiją prieš Ukrainą. Rusijos Valstybės Dūmos deputatas Konstantinas Zatulinas, karštai palaikęs SVO, pripažino, kad visos Ukrainos okupacija Rusijai yra per sunki.

Putino režimo atstovas apie tai kalbėjo propagandinės pokalbių laidos „60 minučių“ eteryje, praneša Dialog.UA.

Zatulinas pripažino, kad, kad ir kaip Rusija norėtų, Ukrainos visiškai užgrobti, atimant iš jos valstybingumą, nepavyks.

„Turime būti realistai dėl savo realių perspektyvų. Manau, kad Ukraina, norime to ar nenorime, (...) išliks. Ji išliks, nes konfrontacijos lygis iš tikrųjų yra labai aukštas. Tiesą sakant, Ukrainoje yra nepajudinamai tvirtų Rusijos priešininkų. Pavyzdžiui, aš esu prieš mūsų planus dėl bet kokios (...) Vakarų Ukrainos įtraukimo (okupacijos – red.)... Tai bus Trojos arklys“, – sakė Valstybės Dūmos deputatas.

 

Kartu jis gąsdino rusus ir tuo, kad, jei jie bandytų užvaldyti visą Ukrainą, jiems tektų dešimtmečius kovoti su partizanais, kaip ir Stalino laikais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(0)
(195)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: