„Mes nepasiduosime.“ Prasideda uraganas. Spec. pajėgos gavo įsakymą nušluoti „Wagner“  ()

Luhansko Liaudies Respublikoje kyla neramumai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotoje Luhansko srityje vyksta karas tarp „Wagner“ kovotojų ir vietos teisėsaugininkų.

Okupuotame Stachanovo mieste prasidėjo Rusijos kariškių ir vietos „teisėsaugininkų“ susirėmimai dėl narkotikų srautų. Prasideda rimtas konfliktas.

Buvę Rusijos ginkluotųjų pajėgų 331-ojo pulko „vagneriečiai“ skundėsi, kad dėl narkotikų istorijos rengiamasi juos likviduoti. Filmuotą medžiagą galima pamatyti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Kovotojai sučiupo vietinį „teisėsaugininką“, kaltindami jį narkotikų platinimu Rusijos armijai. Dabar grupuotei gresia susidorojimas.

„Praėjusią naktį jie vykdė paieškos operacijas. Jo žmona parašė pareiškimą, kad jį pagrobė nežinomi asmenys karine uniforma... Šiandien gavome informacijos, kad mūsų bazę nori šturmuoti SOBR (Specialusis greitojo reagavimo būrys red.), vietinė „policija“ davė įsakymą šturmuoti. Jie supranta, kad mes nepasiduosime ir neatiduosime savo ginklų... Jų dronai kybojo virš mūsų, sekė mūsų judėjimą. Jie rengia puolimą, provokaciją. Gali būti, kad dalyvauja aukšto rango pareigūnai. Jie ruošiasi, Rusijos armija taip pat traukia, jie ateis naikinti savo žmonių“, – skundėsi rusų okupantai.

Situaciją komentavo ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad „vagneriečiai“ ne tik pagrobė teroristinės „LLR“ „policijos“ leitenantą, bet ir per „kratą“ iš jo namų išnešė apie 500 tūkst. rublių.

 

„Akivaizdu, kad tikslas buvo apiplėšimas, o prekyba narkotikais buvo tiesiog sugalvota kaip pretekstas. Tačiau pagrobto policininko kolegos neįvertino šio humoro, „vagneriečiams“ buvo iškelta byla dėl apiplėšimo ir policijos pareigūno pagrobimo, o jų bazę pagrasinta šturmuoti, jei jie nepasiduos... Kvepia 2014 metais. Rusijos pasaulyje viskas stabilu“, – sakė ukrainiečių žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(120)
(1)
(119)

Komentarai ()

Susijusios žymos: