„Karą galima sustabdyti per 24 val. Gal jis tikrai kažką sugalvojo.“ Netikėtas Zelenskio manevras (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-21 19:10
Gera mintis, Zelenskiui tikrai Trumpas jau dabar galėtų pasakyti, ką genialaus yra sugalvojęs dėl karo baigties, kai taps prezidentu. Jei mintis gera, tai Zelenskis galetu viešai paantrinti, kad už Tumpą verta balsuoti, nes jis turi gerą sprendimą dėl karo baigties.
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-21 22:16
Man tai kyla klausimas ar tas planas yra susijęs su prezidentine galia. Nes kažkaip įtariu, kad bus maždaug taip: baigi karą arba aš (JAV) užpuola tave (Maskvą). Ir tai iš principo net ne planas, o tiesiog grasinimas - bybių mieravimas Bet sakykim, kad jis turi tikrą planą, kuris nėra paremtas grasinimais ar prezidentine galia. Tada, kaip jis pats sako, kad nori, kad tiek rusai, tiek ukrainiečiai liautųsi vieni kitus žudę, jam tą planą reikėtų atskleisti dabar, nes jam gi rūpi žmonės. Bet gaunasi taip, kad jis juos aukoja dėl savo asmeninių interesų. Na yra dar viena galimybė: nx Rusijai Ukraina, kai gavo visą JAV (išrenkamas Trump'as)
Benediktas 2024-01-21 22:35
Nebus jokio b matavimosi ir karo su Putinu, išrinkusTrumpą, mano manymu. Nes Trumpo ir MAGA respublikonų misija - sugražinti senąją baltųjų ameriką, be jokiu homoseksualų, valdomą konservatyviųjų protestantų. O tokie planai ir Putino (koservatyvūs stačiatikiai) - jie abu bus valytojai pasaulio nuo homoseksualų ir rasių maišymosi ir visų kitų 'šėtoniškų išmislų' ir gražinti senus gerus laikus. Todėl Ukrianai bus geriau su Putinu ir Ruskij mir vertybemis. Turėm reikalų, vos ne su sekta, kuri idialogiškai supportins respublikonų partijos veiklą ir visus veiksmus kuriuos darys pateptasis Trumpas. Ir jei demokratai laimėtų, tai tikrai galėtume pamatyti į pilietinio karo apraiškas, kaip iš kampų išlys pamišę žmonės Amerikoje ir bandys daužyti viską ir nesutikti su rezultatais. Nebereikalo sako, kad gerai sutaria su Putinu. Ir šita visa idialogija bus taip pat made in Maskovija, nes tai yra pakankamai naujas judėjimas, grynai Trumpo laikų. Nėra baisesnių žmonių supriešinimo, kaip religinio, tikėjimo pagrindo. MAGA judėjimą idialogiškai suportina New Apostolic Reformation Šitie visi dalykai prasidės, kai Trumpą išrinks prezidentu. Jie skaito, kad po to valdžios nereikia atiduoti demokratams ir taip išgelbėti Ameriką. Šį pavasarį amerikoje išeis filmas apie pilietinį karą. Galima prisiminti Naisių vasara (Karbauskis), Liaudies tarno serialus (Zelenskis. Jo isrinkimo misija buvo susitarti su Putinu). Maskovijos bruožas paleisti serialus. Žmones ruošia tikram pilietiniam karui, jei Trumpo neprileis prie rinkimų arba išrinks Baideną. Kai kapitolijų užėminėjo, todėl matėsi labai keistai apsirengusiu atrodančių žmonių, jie veike pagal to judejimo '7 mountains' nuostatas. Gal dar biškį per anksti apie tai kalbėti. Aš ir pats neseniai sužinojau apie šitą Trumpo, MAGA ir respublikonų idialoginį pagrindą, ir kad jie taip rimtai ruošia žmones plietiniam karui. Jie patys aišku tom visom nesaminėm netiki, bet elektortata stengiasi per tai itraukti, kad paimt valdžią ir padaryti diktatūrą.
Magnus 2024-01-22 11:44
Netikiu. Neva Trump'as rusų draugas ir Putinas neslepia jog jis galės lengvai periimti Ukrainą išrinkus jį prezidentu? Nes tik Biden'o admistracija padeda ukrainai dėl savo geros širdelės? Nesamonės.
immortallt 2024-01-22 11:50
Jei ką ir trumpas užpultų, tai Ukrainą, ne maskvą. Gi putleris yra geras draugas, kurį jis labai "gerbia".
Benediktas 2024-01-22 12:20
Trampui nereikia užpulti Ukrainos - vien kad izoliuos Ameriką nuo Ukrainos - to pakaks. Tada viskas priklausys tik nuo Europos, su jos rinkimais ir galimais naujų marginalų atėjimais į valdžią, kur Maskovija ir Kinija labai investuos, kad jiems pasisektų. Dabar reikia planuoti viską su pradinėmis sąlygomis, kad amerikos pagalbos nebus 6 arba daugiau metų, jei respublikonai uzurpuos valdžią. Negalime gyventi taip, kaip gyvenome iki šiol. Trumpas bus JAV prezidentas, jau matosi, nebent kas nušaus. Balsuotojai už demokratus turi labai pasistengti ir darti išvadas, būtinai balsuoti. Taip, kad papildoma saskaita prie čekių už pagalbą ukrainai, neturetu nieko stebinti, nebent kazkas nori ruskij mir arba tiki amerikos arba NATO be Amerikos galybe.