„Paversta zombiais.“ Kas nutiko Baltarusijos armijai  ()

Baltarusijos armija patiria stiprų Rusijos kariuomenės spaudimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltarusijos kariuomenė paverčiama „zombiais“ – prorusiškojo pasaulio žmonėmis, be savo tautinės tapatybės.

Baltarusijos armija patiria stiprų Rusijos kariuomenės spaudimą ir nuo pat plataus masto invazijos pradžios nuolat ruošėsi karui.

Apie tai televizijos kanale „Espreso“ kalbėjo BYPOL iniciatyvos, kurią sukūrė Lukašenkos režimui besipriešinantys buvę Baltarusijos saugumo pareigūnai, įkūrėjas Aleksandras Azarovas.

Anot jo, apsišaukėlio prezidentu Aleksandro Lukašenkos įsakymu Baltarusijos kariuomenė modernizavo iš Rusijos Federacijos gautą ginkluotę. Be to, jis pažymėjo, kad Baltarusijos kariuomenė paverčiama „zombiais“ – prorusiškojo pasaulio žmonėmis, neturinčiais savo tautinės tapatybės.

„Nuo karo pradžios specialiųjų operacijų pajėgos buvo pasienyje su Ukraina, o dabar, mūsų žiniomis, jau iš ten išvežtos ir grąžintos į dislokavimo vietas. Pasienyje vykdoma žvalgybinė veikla. Baltarusijos pasieniečių kontroliuojamos grupės nuolat išvyksta, bet realiai kariuomenė jau iš principo yra paruošta invazijai į Ukrainą“,  – pabrėžė Aleksandras Azarovas.

 

Kartu Baltarusijos opozicionierius pažymėjo, kad Baltarusijos kariuomenė nenori dalyvauti tiesioginėse karinėse operacijose Ukrainos teritorijoje, suvokdama, kad tai sukels katastrofiškas pasekmes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(5)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: