„Mes kai ką sužinojome.“ NATO prasideda panika. Masiškai skelbiamas karo pavojus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2024-01-26 13:05
Europa sugebejo tik 300t vietoj milijono per metus patiekti Ukrainai. Matyt Europa nori pati kariaut. Milijono nesukrapšto, pratybos su 90t karių. Kodėl NATO negali pademnonstruot kažko įspūdingo NATO gyventojams? Ir Putinui aišku.
Andraika 2024-01-26 17:01
Nu tai ką čia pademonstruosi, kai NATO panikoj :D
immortallt 2024-01-27 13:51
Kad NATO turi didinti gamybos ir tiekimo apimtis, tai aišku, bet gąsdinti, kad "gali pagaminti" tai nereikia. Suprantu, kad tai kariuomenės atskirų žmonių bandymas išbudinti, ir kad pinigus leisti reikia ne tingintiems drbti mokėti išmokas, o atgaivinti karinę pramonę ir tiekimą, bet toks gąsdinimas irgi jau įspūdžio nebedaro. Nežinau ką reikia padaryti, kad pakeisti... Didelė visuomenės dalis yra gyvūliai, kurie tik paėst ir pramogų nori, ir visai nesvarbu, kad šalia skerdykla ir gresia ten pačiam atsidurti. Jie geriau negalvos apie tai, bet rūpinsis, kad tik dabar būtų geriau.
skimas969 2024-02-12 10:31
To immortbalt Kad gasdinti jau pavelavo... Net raip lengva padidinti sbiediniu gamyba, rusija to sieke visus metus. Es ir nato atsilieka smarkiai ... Rusija dabar jau pradejo gaminti technika tokisis kiekiais kad atstato praradimus.... o kas bus po keliu menesiu??? Es ir nato neturi nei sviediniu, nei pakankamai technikos.... Jei rusija nusperestu uzpulti surinkus 300k armija, o tam reikia 3-6 men (rusija kolkas neskelbe mobilacijos), tai lietuva,estija, latvija manau taptu per savaite rusijos dalimi o es ir nato tik apgailestautu, kad neturi amunicijos.... ko gero vienintele viltis butu lenkai, bet jie irgi neturi pakankamai amunicijos ir techjikos - nors vykdo uzsakymus - bet iki ivykdymo dar daug menesiu praeis....
Benediktas 2024-02-12 10:43
Kol lenkai gaus ką užsisakė iš technikos, praeis ne menesiai, o keli metai.