Šokiruojanti žinia. „Mes vis dar renkame faktus.“ Skelbiama, kas nutiko amerikiečių kariams  ()

Už nusikaltimą atsakingi asmenys „neišvengs pasekmių“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trys amerikiečių kariai žuvo, o mažiausiai 25 buvo sužeisti per bepiločio lėktuvo ataką amerikiečių bazėje Jordanijoje, pranešė JAV kariuomenės pareigūnai. JAV prezidentas Joe Bidenas paskelbė, kad už nusikaltimą atsakingi asmenys „neišvengs pasekmių“.

JAV centrinė vadovybė (CENTCOM) paskelbė pareiškimą, kuriame pranešama apie aukas, patirtas per dronų atakas į bazę šiaurės rytų Jordanijoje netoli sienos su Sirija.

Naujausia informacija rodo, kad per šeštadienio išpuolį žuvo trys amerikiečių kariai ir buvo sužeisti mažiausiai 25. Tai pirmosios amerikiečių karių žūtys regione nuo karo tarp Izraelio ir Palestinos „Hamas“ pradžios.

„Mes vis dar renkame faktus apie šią ataką, žinome, kad ją įvykdė radikalios partijos, Irano remiamos kovotojų grupės, taip pat veikiančios Sirijoje ir Irake“, – sakoma JAV prezidento Joe Bideno pareiškime.

„Mes tęsime savo įsipareigojimą kovoti su terorizmu“, – pridūrė JAV prezidentas.

 

Bidenas sakė, kad pasekmės už išpuolį atsakingiems asmenims bus „mūsų pasirinktu laiku ir būdu“.

„Mes, Jill ir aš, prisijungiame prie mūsų žuvusiųjų šeimų ir draugų – ir amerikiečių visoje šalyje – gedėdami šių karių netekties per šį niekingą ir visiškai neteisingą išpuolį“, – priduriama pareiškime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(2)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()