„Tai sakau iš karto. Yra variantas „I“. “ Šeitelmanas skelbia, kaip laimėti karą  ()

Šeitelmanas papasakojo, kaip galima sustabdyti Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos technologas Michailas Šeitelmanas paaiškino, kad Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pergalė prieš rusus nesustabdys Rusijos prezidento.

„Ar gali Putiną sustabdyti tik Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmė, ar yra variantas „arba“?“, – Michailo Šeitelmano klausė „Fabrika novin“ žurnalistas. Atsakydamas ukrainiečių polittechnologas išsakė savo kompetentingą nuomonę.

Michailo Šeitelmano interviu galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

„Yra variantas „I“. Sustabdyti Putiną vien Ukrainos armijos sėkme neįmanoma, ir tai sakau iš karto. Negalima sustabdyti Putino tik sėkmėmis, bet negalima sustabdyti Putino ir be pajėgų sėkmių, t. y. reikia Ukrainos pajėgų sėkmių, reikia didelio ekonominio spaudimo Rusijai ir politinio spaudimo“, – savo receptą, kaip pasipriešinti Putinui, išsakė Ukrainos publicistas.

Po to Michailas Šeitelmanas išsakė dar vieną įdomią mintį: „Kuo daugiau galima pasiekti politinės izoliacijos, tuo geriau. Kuo daugiau šalių taikys sankcijas atskiriems asmenims (ekonominės sankcijos yra vienas dalykas, bet reikia taikyti sankcijas atskiriems asmenims). Kad nė vienas aukštas pareigas užimantis rusas neturėtų teisės judėti po visą planetą ir, žinoma, nieko jiems nebūtų galima parduoti ar iš jų pirkti, nieko jiems nebūtų galima dėstyti (kad rusų studentai niekur užsienyje nestudijuotų). Izoliuokite juos ir išsiųskite atgal į akmens amžių. Tai realu, patys jie neišmoks.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(1)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: