[ŽT] „Kas 3 metrai. Visiškai slapta.“ Rikiuojasi TM-62. Neįtikėtina, ką rusų panosėje daro Ukraina (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos rado naują būdą, kaip apsunkinti gyvenimą Rusijos pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariuomenė rado veiksmingą ir greitą būdą užminuoti teritoriją prieštankinėmis minomis TM-62 naudojant kovinį droną.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip Ukrainos antžeminis dronas įrengia minų užtvarą iš prieštankinių minų TM-62. Vaizdo įrašą nufilmavo ir socialiniuose tinkluose paskelbė Ukrainos kariškiai. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje vikšrinis dronas juda per lauką ir deda minas maždaug 3 metrų atstumu viena nuo kitos. Minos ištempiamos į užtvarų liniją, kuri apsunkins Rusijos technikos judėjimą.

Ukrainos kariuomenė teigia, kad šis metodas leidžia veiksmingai ir greitai užminuoti vietovę, nekeliant pavojaus savo kariams. Dronai gali tyliai ir nepastebimai judėti per lauką, todėl jie yra ideali priemonė šiai užduočiai atlikti.

 

Dronai leidžia Ukrainos kariuomenei padėti minas sunkiai pasiekiamose vietose, kurios būtų nepasiekiamos kitoms minavimo priemonėms. Šis metodas yra gana saugus Ukrainos kariuomenei. Dronai gali būti valdomi nuotoliniu būdu, todėl Ukrainos kariškiai gali užminuoti teritoriją nerizikuodami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: