„Senas diedas, Rusijos žmonių išdavikas ir kas tik nori, bet ne politikas“  ()

Vladimiras Putinas nedalyvaus priešrinkiminiuose debatuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistas Andrejus Okun savo „Telegram“ kanale skelbia, kodėl Putinas nedalyvaus priešrinkiminiuose debatuose.

Prezidento atstovas Peskovas sakė, kad Vladimiras Putinas nedalyvaus priešrinkiminiuose debatuose. O žinote kodėl?

Nes Vladimiras Putinas nėra politikas. Jis – biurokratas, slaptųjų tarnybų agentas, diktatorius, senas diedas, Rusijos žmonių išdavikas ir kas tik nori, bet ne politikas.

Politikas pirmiausia susiformuoja esant konkurencijai, kovojant už piliečių meilę ir simpatijas, bet Putinas niekada nekovojo už rusų meilę. Jis kovojo prieš oligarchus ir politinę struktūrą, kurią paveldėjo po Jelcino.

Ir jis niekada nedalyvavo viešose diskusijose, tad kam pradėti dabar? Putinas niekada nedrįso lipti į sceną ir viešai, gyvai, konkuruoti su konkurentu intelektu, iškalba ir žavesiu. Tam yra dvi priežastys:

1. Putinas – biurokratinė kandis, kuri pasitiki savimi tik tada, kai šalia nėra žmonių, kurie galėtų su juo ginčytis. Rusijos prezidentas yra vabzdys kenkėjas, kurį politikos profai, tokie kaip Navalnas ar velionis Žirinovskis, tiesiog sumaltų į dulkes.

 

2. Putinui nereikia diskusijų, kad išlaikytų savo teisėtumo lygį. Jo galia remiasi ne liaudies palaikymu, o atsiskyrimu nuo liaudies.

Be to, diskusijos įtraukia žmones į politiką, daro rinkimus įdomesnius, o to Kremlius vengia bet kokia kaina. Juk jei tikslas į prezidentūrą atnešti kandį, tai ir rinkimai turi būti beveidžiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(1)
(188)

Komentarai ()

Susijusios žymos: