[ŽT] Kyjivas skelbia apie galimą proveržį. Budanovas praneša apie galingą smūgį  (2)

Ukrainos žvalgybos vadovas prakalbo apie iniciatyvos perėmimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Donecko srityje tęsiasi įnirtingi mūšiai, rusai nesiliauja puolę Avdijivką, siekdami bet kokia kaina užimti miestą. Nors pastaruoju metu jų puolimas gerokai suintensyvėjo, ukrainiečiai sako, kad jis truks neilgai. Ukrainos žvalgybos vadovas generolas Kyrylo Budanovas sako, kad iki ankstyvo pavasario rusų puolimas rytiniame fronte gerokai susilpnės – ir tada Kyjivas perims iniciatyvą, skelbia Wiadomosci.onet.pl.

Pastaruoju metu Rusija smarkiai suintensyvino puolimą Donecko srityje, siekdama užimti Avdijivką. Ukrainos karinės žvalgybos vadovas generolas Kyrylo Budanovas sakė, kad Rusijos pajėgos ketina pasiekti Žerebeco upę (prie Charkivo ir Luhansko regioninės sienos), tačiau, jo nuomone, šio tikslo jos nepasieks ir iki ankstyvo pavasario greičiausiai bus „visiškai išsekusios“.

 

„Rusijos puolimas vis dar tęsiasi. Kažkur ankstyvą pavasarį jis bus visiškai išsekęs“, – sakė K. Budanovas Ukrainos televizijai.

 

Jis sakė, kad rusai padarė tik „nedidelę pažangą kai kuriuose regionuose“ ir prie Avdijivkos, ir kad Ukraina netrukus pereis į kontrataką.

„Tai yra priešo judėjimas. Jis netrukus baigsis, o paskui bus mūsų“, – pridūrė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(129)
(5)
(124)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: