„Padėtis katastrofiška. Visi žuvo.“ Košmaras Donbase. Skelbiama, kas nutiko (Foto)  (1)

Darbuotojų trūkumo priežastis – karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandos žiniasklaida praneša apie katastrofišką personalo trūkumą okupuoto Donbaso šachtose. Tiesiogine prasme nėra kam dirbti. Darbuotojų trūkumo priežastis – karas: Maskva karui su Ukraina sutelkė nemažą dalį vyrų gyventojų, kurie žuvo per Mariupolio, Avdijivkos ir Bachmuto puolimus. Žurnalistas ir tinklaraštininkas Denysas Kazanskis atkreipė dėmesį į šachtos „Gorniak-95“ direktoriaus pranešimą.

„O kas atsitiko? Galbūt jums taip to katastrofiškai trūksta, nes 2022 m. tiesiog išsiuntėte visus šachtininkus į „mėsos šturmus“? Tačiau Rusijos propagandistai, žinoma, apie tai nekalbės", – pažymėjo jis.

Anot jo, dabar vietoj išnaikintų Donbaso vietinių gyventojų į šachtose gali atsirasti atvežtiniai darbininkai.

Darbuotojų trūkumas okupuoto Donbaso kasyklose yra rimtas smūgis regiono ekonomikai. Anglies pramonė visada buvo vienas iš pagrindinių Donbaso ekonomikos sektorių, tačiau atėjus Rusijai pramonė žlugo.

 

Dėl personalo trūkumo šachtose gali padaugėti nelaimingų atsitikimų.

Visi šachtininkai tiesiog žuvo per 2022 m. išpuolius. Pirmosiomis invazijos dienomis jie buvo išsiųsti į fronto liniją be mokymų ar kareiviškos ekipuotės“, – rašo socialinių tinklų vartotojai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: