„Nereikia savęs apgaudinėti. Pusė milijardo.“ Rusai šokiruoti. Solovjovas išklojo tiesą (Video)  ()

Solovjovas tiesioginiame eteryje atskleidė tiesą apie ginklų padėtį Rusijoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais Rusijos propaganda žlunga ir tiesiog eteryje atskleidžia tikrą informaciją. Tai nutinka ne taip dažnai, bet visada tiksliai.

Šį kartą Vladimiras Solovjovas atskleidė rusams dalelę tiesos apie situaciją su rusiškais ginklais, skelbia „24 kanalas“.

Rusai šokiruoti. Neseniai Solovjovas pareiškė, kad Baltarusija prieš Europą kovos kartu su Rusija. Kartu jis pripažino, kad Europos Sąjunga turi geresnius ginklus ir didesnę kariuomenę. Be to, iš europiečių galima daug ko pasimokyti.

„Nereikia savęs apgaudinėti, reikia ruoštis dideliam karui. Kartu turime aiškiai suprasti, kad šiame kare susidursime su daug didesniais mobilizaciniais ištekliais. Vien Europoje gyventojų yra pusė milijardo, čia – apie 150 mln. Na, 160 mln., jei paimtume ir Baltarusiją“, – pasakė Solovjovas.

Solovjovas taip pat nusprendė priminti rusams, kad Europos Sąjunga ginklų gamina pakankamais kiekiais. Ir gana kokybiškai.

 

„Nereikia savęs apgaudinėti, kad jie neturi karinės pramonės. Jie daug kartų įrodė, kad per trumpą laiką gali pagaminti didelius kiekius visko, ko reikia. Nereikėtų manyti, kad turime didžiulį pranašumą kalbant apie visų tipų ginklus. Turime daug ko išmokti, o su artilerija ne viskas taip paprasta“, – pastebėjo propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(6)
(159)

Komentarai ()

Susijusios žymos: