„Rusai bando trauktis. Jie tiesiog šluojami.“ Smogė į kariuomenės centrą. Absoliutus chaosas (Video)  ()

Nuo tos lemtingos dienos rusai taip ir nepasiekė strateginės sėkmės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė nauji kadrai, kaip 2023 metų spalį Rusijos armijai nepavyko užpulti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijų Avdijivkos rajone. Netoli Krasnohorivkos nufilmuotame vaizdo įraše matyti, kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 31-oji atskira mechanizuota brigada talžo Rusijos karius.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip, išlindusios iš priedangų, Rusijos pajėgos staiga puola ukrainiečių pozicijas. Matyt, tai buvo pagrindinis jų smūgis, skirtas pralaužti gynybą. Tačiau Ukrainos kariškiai, demonstruodami atsparumą, sugebėjo atremti puolimą. Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje matosi, kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kasetinė amunicija pataikė į Rusijos technikos kolonų centrą, skleisdama chaosą ir paniką tarp Rusijos karių.

Pradeda degti technika, nepažeisti techniko vienetai apsisuka ir važiuoja priešinga kryptimi. Daugybė rusų kareivių bando trauktis, tačiau sviediniai krenta tiesiai į minios tankmę.

Vokiečių karo ekspertas, rašantis „X“ slapyvardžiu „Tendar“, pažymi, kad nuo tos lemtingos dienos rusai taip ir nepasiekė strateginės sėkmės ir yra priversti vėl ir vėl kartoti frontalinius išpuolius, kurie neišvengiamai veda prie daugybės karių žūties.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(2)
(123)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: