[ŽT] „11 val. Padėtis kritinė. Jie gali eiti kiaurai.“ Skelbiamas pavojus. Kas nutiko fronte  (1)

Padėtis Avdijivkoje yra kritinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jei Ukrainoje nebus pradėta masinė mobilizacija dabar, tai greitai fronte nebeliks kam būti pozicijose“, – kalbėjo Borislavas Bereza, kalbėdamas apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojus. Padėtis Avdijivkoje yra kritinė, ir visa tai yra dėl gyvos jėgos trūkumo. Arba Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretos pasipildo daugiau ukrainiečių, ir kuo greičiau, tuo geriau, arba Ukraina ir toliau praranda savo teritorijas.

Borislavo Berezos nuomonę galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

„Šį rytą, kaip visada, kalbėjausi su Avdijivka, bet ne apie aštuntą kaip visada, o apie vienuoliktą, nes nebuvo ryšio, nes ten buvusi pozicija buvo visiškai sunaikinta“, – nerimą keliančia informacija iš savo šaltinių dalijosi ukrainietis.

 

Borislavas Bereza perspėjo ukrainiečius, kad jei nebebus norinčių kariauti, rusai galės užgrobti daugiau naujų teritorijų: „Vaikinai sako: „Jei negausime pastiprinimo, o mes suprantame, kad negausime. Tai tiesiog mes prarasime Avdijivką, o tada eis rusai. Jie eis nesustodami, toliau, toliau, toliau. Jei nebus kam jų sustabdyti, turėsime net ne 2022-ųjų vasarį, gali įvykti kai kas blogesnio“. Ukraina apie tai kalbėti nenori“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(39)
(97)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: