„Jis turi būti sunaikintas.“ Kategoriškai. Ką paskelbė generolas Syrskis  ()

Syrskiui būdingas kruopštus karinių operacijų planavimas, jis aiškiai nustato laiką, kada kokia operacija turi prasidėti ir kada baigtis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas Oleksandras Syrskis kategoriškai nepripažįsta kalbų, kad karas gali nesibaigti Ukrainos pergale, ir iškart jas numalšina.

Apie tai rašo BBC.

Straipsnyje cituojami buvusios Ukrainos gynybos viceministrės Hannos Maliar žodžiai, kuri Syrskį pavadino „karo matematiku“. Anot jos, generolas į kovines operacijas žiūri matematiškai, spręsdamas jam iškilusias problemas.

„Šios užduoties sąlygos: yra priešas – jis turi būti sunaikintas“, – sakė Maliar.

Ji taip pat teigė, kad Syrskiui būdingas kruopštus karinių operacijų planavimas, jis aiškiai nustato laiką, kada kokia operacija turi prasidėti ir kada baigtis.

Generolo vadovaujamus dalinius Maliar lygina su orkestru, kuriame kiekvienas žino savo partiją.

Leidinio pašnekovai pažymi, kad Syrskis yra Valerijaus Zalužno priešingybė: jei buvęs vyriausiasis vadas buvo žinomas kaip „tėvas“ tarp paprastų karių, tai Syrskis nėra taip gerai žinomas.

 

Kartu su juo dirbę kariškiai jį apibūdina kaip „susikaupusį žmogų ir išlaikantį atstumą net nuo savo artimo rato žmonių“.

Generolas miega tik 4,5 valandos per parą. Jis rimtai žiūri į priešą ir pažymi, kad „kiekvienas, kuris neįvertina rusų, yra pasmerktas pralaimėti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(351)
(15)
(336)

Komentarai ()

Susijusios žymos: