Penktoji kolona, kelių blokados, kibernetinės atakos... Ir tai dar ne viskas. Naujas Patruševo pasiūlymas  ()

„Pasiūlymą pateikė tikrai ne Ukraina.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ekonomistas Oleksandras Kiršas „Obozrevatel“ rašo apie tai, kokį pasiūlymą pateikė Patruševo ruporas.

Patruševo ruporas, iš įpročio sumelavęs, kad jis ne Patruševo, o to Kremliaus elito, kuris bando jam pasipriešinti, ruporas, pranešė ne savo bokštų Kremliuje, o būtent Patruševo vardu (kuris dabar viską ir sprendžia Rusijoje) naujas gaires Ukrainai ir Vakarams.

Siūlomame taikos plane taika turėtų būti nustatyta remiantis ne tik faktiniu pajėgų atsitraukimu derybų metu, bet net ir su galimais teritoriniais mainais: Rusija išlaisvina pietus, tai yra užgrobtą Zaporižios ir Chersono regionų dalį, mainais užimdama visą Donbasą (ir pasilikdama Krymą).

Jeigu Ukraina ir Vakarai su tuo nesutiks, prasidės hibridinė ataka – ne Rusijos vardu! – prieš Baltijos šalis, taip pat prieš tas Europos šalis, kurios labiausiai padeda Ukrainai.

Hibridinė ataka visų pirma apimtų masinį penktosios kolonos terorizmą, kelių blokadas, kibernetines atakas (įskaitant bankų sistemų sunaikinimą) ir migrantų srautus.

 

Tai pagaliau sustabdys NATO pagalbą Ukrainai, o po to su ja jau bus galima derėtis aukščiau nurodytais principais, kuriuose teritorinių mainų galimybė yra gana naujas elementas.

Pasiūlymą pateikė tikrai ne Ukraina. Akivaizdu, kad jį pateikė Europa. Ir jei anksčiau buvo ketinama laukti rinkimų Amerikoje, tai dabar jų nelauks ir „įdomybės“ prasidės iškart po „rinkimų“ (kai galimi valdžios pertvarkymai).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(78)
(-76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: