„40 000 karių korpusas. Tai beprotybė.“ Prie sienos didžiulė armija. Skelbiamas pavojus  ()

Černikas sako, kada Ukraina susidurs su realia grėsme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad Rusijoje link Ukrainos juda didžiulis karinis dalinys. 

Karo ekspertas Petro Černikas paaiškino, kad nereikia bijoti Rusijos federalinės gvardijos pasienyje su Belgorodo sritimi.

Rusijos Federacijos grėsmė bus akivaizdi, kai pasienyje pavyks surinkti bent 40 tūkst. karių, tačiau iki tol nėra ko baimintis, nuramino ukrainiečius Petro Černikas. Rosgvardija gali būti perkelta prie sienos su Belgorodo sritimi ne tam, kad pultų Charkivą, nors tokio scenarijaus nereikėtų atmesti, o rotacijai.

Petro Černiko interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas paaiškino, kokiu tikslu Rusijos kariai gali traukti prie Ukrainos sienos iš Belgorodo srities pusės: „Viskas priklauso nuo to, kur jie yra: jei tiesiogiai prie Charkivo srities, didelė tikimybė, kad jie griebsis beprotybės ir smogs (mano nuomone, tai yra beprotybės aktas), tačiau Rosgvardija nėra ta smogiamoji jėga, kuri apibrėžia mūšio lauką.“

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas teigė, kad gyvosios jėgos, kuri dabar sutelkta pasienyje su Ukraina iš Belgorodo srities, nepakanka puolimui. Greičiausiai šie žmonės bus pasitelkti vykdyti rotaciją. 

„Štai kai gausime informaciją, kad sąlyginai prie sienos priartėjo naujas keturiasdešimties tūkstančių korpusas, ir bus patvirtintas būtent toks personalo skaičius su atitinkama technika, tada tai bus reali grėsmė“, – perspėjo Petro Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(8)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: