Niūri realybė. „Dabar sandėliai beveik tušti.“ „Rheinmetall“ vadovas skelbia, kada viskas bus gerai  ()

„Rheinmetall“ planuoja investuoti daugiau nei 300 milijonų eurų į naują gamyklą. Per metus gamykla planuoja pagaminti 200 tūkst. sviedinių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europai prireiks 10 metų, kad užpildytų savo amunicijos sandėlius ir būtų pasirengusi gintis nuo „agresoriaus, norinčio kovoti su NATO“.

Taip sakė didžiausios Vokietijos karinės pramonės įmonės „Rheinmetall“ vadovas Arminas Pappergeris. Jo pareiškimus cituoja BBC.

„Mums viskas bus gerai po trejų ar ketverių metų, bet tam, kad būtume visiškai pasiruošę, mums reikia 10 metų“, – sakė „Rheinmetal“ vadovas naujos gamyklos, kurioje bus gaminami sviediniai, simbolinėje darbų pradžios ceremonijoje.

„Europoje turime pagaminti pusantro milijono sviedinių“, – sakė Pappergeris ir pridūrė, kad dabar sandėliai beveik tušti – amunicija išsiųsta į Ukrainą.

„Turime padėti Ukrainai, kol vyksta karas, o tada prireiks mažiausiai penkerių metų, o iš tikrųjų 10 metų, kad iš tikrųjų būtų galima papildyti atsargas“, – tęsė Pappergeris.

 

Amunicijos gamyklos simbolinėje darbų pradžios ceremonijoje dalyvavo Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, Vokietijos gynybos ministras Borisas Pistoriusas ir Danijos premjerė Mette Frederiksen.

„Rheinmetall“ planuoja investuoti daugiau nei 300 milijonų eurų į naują gamyklą. Per metus gamykla planuoja pagaminti 200 tūkst. sviedinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(5)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: