[ŽT] Galinga žinia. „Kuo greičiau, tuo geriau.“ Smūgiai į Rusijos teritoriją  ()

NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas padarė pareiškimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos galės smogti Rusijos teritorijai naikintuvais F-16, kai jie bus pristatyti į Kyjivą, sakė NATO generalinis sekretorius Jensas Stoltenbergas.

Anot jo, kiekvienas Ukrainos sąjungininkas savarankiškai spręs, ar perkelti naikintuvus į Kyjivą, ar ne. Tačiau Ukrainos kariuomenė visus pristatytus F-16 galės panaudoti savigynai, įskaitant atakas prieš teisėtus Rusijos karinius objektus už Ukrainos ribų.

Stoltenbergas pabrėžė, kad visi Kyjivo sąjungininkai nori, kad F-16 būtų pristatyti kuo greičiau, tačiau naikintuvų poveikis bus didesnis, jei pilotai ir techninės priežiūros įgulos bus gerai parengtos.

 

„Taigi manau, kad turėtume klausytis karo ekspertų, kurie nuspręs, kad jau esame pasirengę arba kad sąjungininkai yra pasirengę gabenti ir pristatyti F-16. Kuo greičiau, tuo geriau“, – sakė Stoltenbergas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(289)
(14)
(275)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: