„Acer“ ketina tapti didžiausia planšetinių kompiuterių gamintoja  (0)

Ilgainiui „Acer“ taps stambiausia planšetiniu kompiuterių gamintoja, pareiškė bendrovės vykdomasis direktorius Džanfranko Lianči (Gianfranco Lanci).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jo teigimu, iš pradžių „Acer“ ketina užimti nuo 10% iki 20% planšetinių kompiuterių rinkos, o jau po 2-3 metų bendrovė turėtų tapti pagrindine šių įrenginių tiekėja. „iPad“ kompiuteriai įsitvirtino JAV rinkoje, tačiau „Acer“ ketina orientuotis į besivystančių valstybių rinkas, kur galima įgyti pranašumą parduodant santykinai nebrangius įrenginius.

Taip pat „Acer“ ketina vystyti lokalizuoto turinio pristatymo infrastruktūrą. Netrukus bendrovė turėtų paleisti „naujos kartos“ interneto parduotuvę „Alive“, per kurią bus platinami filmai, muzikiniai klipai, elektroniniai laikraščiai ir žurnalai.

„Acer“ neseniai anonsavo tris savo 7 ir 10 colių planšetinius kompiuterius. Du iš jų turės operacinę sistemą „Google Android“, o trečias – „Windows 7“. Naujieji įrenginiai bus išleisti kitų metų pirmąjį pusmetį.

„Acer“ (po HP) užima antrąją vietą pagal kompiuterių gamybos apimtis. Trečiajame ketvirtyje ji pardavė 11,6 milijonų kompiuterių, tai sudaro 13,0% rinkos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)