Va čia tai įvykiai. Trumpo „Boeing“ rėžiasi į kitą lėktuvą. Kas nutiko  (1)

Ar D. Trumpas buvo lėktuve?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-16 Va čia tai įvykiai. Trumpo „Boeing“ rėžiasi į kitą lėktuvą. Kas nutiko  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo privatus lėktuvas „Boeing 757“ atsitrenkė į kitą įmonės lėktuvą Vest Palm Bičo tarptautiniame oro uoste Floridoje. Tai pranešė „Reuters“, remdamasi informuotais šaltiniais.

„Manevravimo metu lėktuvo sparnas užkabino stovintį ir tuščią įmonės orlaivį“, – sakoma Federalinės aviacijos administracijos pranešime, nepatikslinant, kam priklausė lėktuvas, dėl kurio įvyko incidentas.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2979 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

„Reuters“ šaltinių teigimu, buvęs JAV prezidentas surengė susitikimą su rinkėjais Naujajame Džersyje gegužės 11 d., o lėktuvo incidentas įvyko jam atvykus į Vest Palm Bičą gegužės 12-osios naktį.

Nežinoma, ar D. Trumpas buvo lėktuve. Taip pat nėra informacijos apie nukentėjusius dėl įvykio.

 

2010 m. D. Trumpas įsigijo savo „Boeing 757“ [1991] už 100 mln. dolerių. Pagal užsakymą sukurtame orlaivyje yra auksu dengti papuošimai, du privatūs svečių kambariai, trys vonios kambariai, valgomojo ir posėdžių salės bei plati pramogų sistema.

2024 m. sausį D. Trumpas paragino „Boeing“ atnaujinti 757 modelio gamybą, kuri buvo sustabdyta 2004 m.

(65)
(18)
(47)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: