[ŽT] Norėjo apskųsti, bet neturi pinigų. Kas nutiko Trumpui  ()

D. Trumpo komanda per keturis brokerius nesėkmingai kreipėsi į 30 laidavimo įmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusiam JAV prezidentui Donaldui Trumpui nepavyko rasti draudimo bendrovės, galinčios sumokėti 464 mln., jam norint apskųsti sprendimą sukčiavimo byloje, kurią iškėlė Niujorko valstijos generalinė prokurorė Letitia James. Apie tai pranešė televizijos kanalas CNN.

Tikimasi, kad D. Trumpas ir jo įmonė iki kitos savaitės sumokės visą užstatą, kad generalinė prokurorė negalėtų išieškoti skolos, kol jis teikia apeliaciją. Respublikonų advokatai pareiškime teigė, kad užtikrinti visos sumos užstatą buvo „praktiškai neįmanoma“. D. Trumpo komanda per keturis brokerius nesėkmingai kreipėsi į 30 laidavimo įmonių.

[Vokietija!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
25855 22 9

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Sunkumai kyla dėl to, kad įmonės kaip užstatą priima ne tvirtą turtą, pavyzdžiui, nekilnojamąjį turtą, o grynuosius pinigus ar pinigų ekvivalentus vertybinių popierių pavidalu. Įmonės paprastai reikalauja 120 % obligacijų, o tai šiuo atveju būtų apie 557 mln. USD. Be to, garantai greičiausiai ims maždaug 2 % obligacijų įmokas (kasmet) už dvejus metus iš anksto.

 

Advokatų pareiškime nurodyta, kad tikroji grynųjų pinigų ar pinigų ekvivalentų suma, reikalinga obligacijoms užtikrinti ir turėti pakankamai kapitalo verslui vykdyti bei kitiems įsipareigojimams vykdyti, yra beveik 1 mlrd. dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(1)
(108)

Komentarai ()

Susijusios žymos: