Šiaurės Korėja grasina branduoliniu karu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

BadAss 2010-12-19 11:20
Tegul JAV nafik uzmeto ta S.Koreja kaip padare su Japonija, tik dbr tegul ne dvi numeta, bet 20. Pasibaigs visi grasinimai apie karus
edgarasl 2010-12-19 11:31
Š. Korėja, bent jau mano akim, akivaizdžiai nori ir provokuoja tą karą. Ir dar visą tai daro per daug neatsakingai ir neapgalvotai, todėl, manau, būtų visam pasauliui ramiau, jeiu juos kas nors gražiai nuramintų.
Rukis 2010-12-19 11:38
Butu nuostabu, kad tokie nevispročiai nesireikštų šiame puslapyje. Bet nesuprantu, ko ta Šiaurės Korėja nepatenkinta? Vis jiems kas nors negerai, tegu tampa demokratiška valstybe ir leidžia išvykti iš šalies kam tik nori, jeigu įsivaizduoja, kad pas juos taip puiku gyventi. Pagalvokit kiek nekaltų Šiaurės Korėjos gyventojų, gyvenančių priespaudoje, mirtų. Vargšai žmonės. Negalėtų NATO ar tik P.Korėja suorganizuot kokia Spec. pajėgų misiją per kurią pašalintų visokius kim jong un ir patarėjus? Nejau Šiaurės Korėjos lyderiai tokie kvaili? Jei prasidės karas Š.Korėja atsilaikys kiek? Mėnesį? Du mėnesius? Ar jų neinformavo, kad Pietų Korėja yra NATO?
Talkless 2010-12-19 11:45
Na kad sunku vienareikšmiškai pasakyti, kas čia iš tikro provokuoja - http://www.youtube.com/watch?v=O33sfN00 ... r_embedded .
Augink pats! 2010-12-19 11:48
Rukis, ką tu vadini nevispročiu? Suvoki, kad jinai kelia grėsmę visai ekonomikai, santvarkai ir pačiai svarbiausiai europos "vizijai" - taikai! NEI VIENAS NENORI SUŽLUGDYTI TOKIOS EKONOMIKOS SISTEMOS, KURI STATYTA TIEK METŲ. Todėl su nevispročiais atsargiau. Prisimenam hirosimos ir nagasakio laikus, jeigu nebūtų atominių paleidę, nežinia kas dabar būtų. Lygiai tą pačia klaidą dabar daro Š.Korėja... Aš už branduolinio ginklo panaudojimą slaptai, ant kokių 10 svarbiausių jos susisiekimo/karinių bazių/svarbių gamyklų taškų nuleisti po atominę... Iš anksto suvystei į vystiklus ir tegul auga nauja protinga valstybė, kurios nebevaldytų visokie išsigimę, hitlerio įdėjų pašaukti asilai...
terran 2010-12-19 11:48
kas remtu siaures koreja?
terran 2010-12-19 11:50
siulai mest atomines ant ju atominiu?
Analog 2010-12-19 11:57
Ale neveltui russia today vadinas
Rukis 2010-12-19 12:00
O tu manai, kad tie "asilai" sėdi kokiuose neapsaugotuose rūmuose? Tu galvoji jų visos branduolines sudėtos į 3 taškus valstybėje? Nemanai kad paleidimų aikštelės galbūt slapta įkurtos kokioje kalno papėdėje kurios niekas nežino apart pačių lyderiu? Galvokit galva viena kart, jomajio. Be to prie ko čia Europos ekonominė santvarka ir Korėjos pusiasalis? Nemanai, kad jiems iki mūsų kelia pastoja Kinija ir Rusija? Ir tu nori "slapta" paleisi branduolinius užtaisus, kai juos korėjiečių radarai aptikt tik paleistus? O jei juos nuveši ir detonuosi, pagal tave "suvystisi į vystiklus" tai gali tas "leliukas" taip paskutini karta pabezdėt, kad visi ir vystyklai nepadės, o mirs dar daugiau žmonių.
alkaponas 2010-12-19 12:04
netikiu kad su dabartinem technologijom europa jav ir kitos ishsivysciusios salys neturi tiksliu duomenu apie s. korejos branduolines programas.
Dulkstantis 2010-12-19 12:14
O as tikiu
jooopt 2010-12-19 12:18
Niekaip nesuprantu kodėl visi taip pasineše ant to karo ir atominių? Ar nori azijoje pamatyti savo akutėmis branduoline žiema? Gal visame pasaulyje? Visokie čia mažvaikiai prisižaide šaudyniu su vaistinėlėm ir rėkia nesamones. Pyktis ima ant tokiu komentatorių. Gal pažiurėkit dokumentikos kokios apie ww2, vietnama kur krūvos lavonu guli, ar dar kad ir apie černobili su hirosima, nagasakiu kas po to vyko, kai žmonės radiacijos gavo. Kuo kalti visi tie mire žmonės? Norit tokį patį siauba pamatyti? Ar visi taip mirti nori nesusimaste kad tai gali liesti juos arba jiems artimus žmones? Tikrai liūdna kai dėl kelių nupezusių senių, norinčių išsaugoti savo valdžią, tokios nesamonės daros. P.S. Kiekviena karta išgyveno kažkokį karą: senoliai du pasaulinius; tėvai ir dalis dabartinės kartos šaltajį kara; labai tikiuos kad mūsų laukia bent informacinis karas.
ligonis 2010-12-19 12:20
nu grasinimas branduoliniu ginklu tikrai nelabai pateisinamas. kad su juo taika pasiekt turetu ji bent 1 karta panaudot, ko pasekoje daug mirtu zmoniu, o uz tai nelabai galetu atleist nukentejusieji(turint omeny, kad jiem uz nugaros stovi gan dideles karines pajegos). jei tie lyderiai taip grasina - juos tikrai reikia pasalint.
terran 2010-12-19 12:21
nelabai supratau taves.. pradzioj aiskini kad karas yra blogis.. o paskui rasai kad nori karo.. ir tikies BENT informacinio.. ?
Tarkvinijus Išdidusis 2010-12-19 12:23
Kur jis čia rašė, kad nori karo? Niekur nematau to.
Augink pats! 2010-12-19 12:24
Žinai, geriau tegul milijonai lavonų šūd...korėjoj guli nei išbombarduota europa... Ar tu toks esi labai čiurkų gynėjas? Labai tau svarbus jų likimas? Ar tiesiog siauraakės riebuilės patinka tau?<< Man tai visiškai jie vienodai, ar jų nėra ar jie yra. Todėl geriau jau nebūtų, ramiau visiem gyvent sektųsi. Nes dabar matomai dėmesio trūkumas atsilikėlių diktatūrinėj šaly... Pasidarė tas atomines, kurios jau visiem nebeįdomios seniausiai ir atsibudę kaip kurmiai lenda į paviršių parodyt, kad jie sugebėjo sukurti... DD Čia vat kas palaiko š.korėja yra tikri idiotai.. Jei atvirai, aš tiesiog laukiu branduolinės žiemos š.korėjoje... Vis palinksmintų nuotaiką šaltais žiemos vakarais
terran 2010-12-19 12:27
skaityk dar kart
manciukaz 2010-12-19 12:29
mancius taip lengvai s korejos nepaims kaip cia kai kurie isivaizduoja, jei prasidetu puolimas valdzia sulystu i bunkeri kuris gali atlaikyti n. atominiu skaiciu, jie turi daug kariniu lektuvu (tokiu paciu kaip p koreja) daug povandeniniu laivu ir masinio naikinimo ginklu , negalvokit kad tiek objektu pasalintu per kelias min. taip s.koreja neatsilaikytu pries usa ir p.koreja bet is p.korejos po tokio karo beliktu slapia vieta
terran 2010-12-19 12:31
tu lygiai toks pat idiotas. vat tokie ir sukelia karus pasaulinius. nieks cia ju nepalaiko (gal) bet ir nesiulo uzpilt sali napalmu
jooopt 2010-12-19 12:45
Pasižiūrėjus į istorija viskas kartojas ir kas kažkiek laiko ivyksta rimti kariniai konfliktai vedami politinių motyvų ar panašiai nusinešantys milijonus gyvybių. Ten buvo tik pastaba apie pasikartojantį cikliškuma ir pats nerašiau kad noriu tikro karo. Informacinis karas ir taip dabar vyksta tai jau geriau toks ir pasilieka.