Google Nexus S su 42 colių lietimams jautriu ekranu (Video)  (8)

„Google Nexus S“ yra pardavinėjimas su 4 colių lietimams jautriu ekranu ir tai yra vienas iš didžiausių išmaniųjų telefonų ekranų rinkoje, tačiau, pasirodo, kad jau šiuo metu egzistuoja „Google Nexus S“, kuris turi daug didesnį ekraną nei įprasta telefonams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„TechCrunch“ apžvalgininkui Džeisonui Kinkaidui (Jason Kincaid) „Best Buy“ parduotuvėje San Karlose (Kalifornija) pavyko užfiksuoti didžiulį, net 42 colių ekraną turintį „Nexus S“, kuris yra pilnai funkcionalus kaip ir standartiniai išmanieji telefonai. Tiesa, ar šis prototipas dar gali būti vadinamas telefonu - jau kitas klausimas.

Po tekstu pateiktame vaizdo įraše galite įsitikinti, kad šis didžiulis išmaniojo telefono maketas iš tiesų veikia. „TechCrunch“ apžvilgininkas pademonstruoja tiek funkcionuojantį elektroninį paštą, tiek „Google Maps“ programą, tiek kamerą integruotą priekyje.

Žinoma, ekrano tikslumas nėra toks geras kaip įprasta, todėl apžvelgiant „Nexus S“ pačiam Džeisonui Kinkaidui (Jason Kincaid) pasitaiko gana juokingų situacijų, tačiau svarbiausia, kad „Google“ ne tik moka sukurti išskirtinę reklamą savo kūriniams, bet ir skiria tam nemenką dėmesį ir taip maloniai stebina savo gerbėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MobiNews.lt
MobiNews.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)