„Apple“ pateiktas ieškinys dėl asmeninės informacijos nutekinimo

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

werafonas 2011-01-06 10:52
Apple, Apple, Apple. Tuoj susirgsiu alergija nuo jos..
loggo 2011-01-06 12:21
Tuoj ir bobutes turguje pradėsiu mušti, pardavinėjančias obuolius ;D O tas informacijos rinkimas nestabdo pačio telefono?
DBA 2011-01-06 12:43
Jeigu stabdytu, tai matyt jaustusi, issiduotu, ir ieskiniai butu daug seniau pateikti
Tukas 2011-01-06 13:45
Na aš esu iPhone 3G turėtojas... Telefonas tikrai laikui bėgant vis labiau stabdo ir stabdo, programų ir pan nesisiunčiu, naudoju telefoną tik tam, kad paskambint ar parašyti žinutę. Taip pat jau senokai neatnaujinau operacinės sistemos, todėl logiška būtų manyti, kad veikimas nelabai turėtų kisti, tačiau tai toli gražu nuo realybės... Beje labai dažnai iššoka lentelė, kad dingo ryšys su tiekėju, nors telefonas guli ramybės būsenoje...
bahuriux 2011-01-06 16:26
Anonymous 2011-01-06 17:27
kompiuteriai irgi vis leciau veikia. cia greiciausiai procesoriaus ir kitu resursu "nusidevejimas"..
Anonymous 2011-01-06 17:30
nesiparink.. androidas, didele tikimybe, kad daro, ta pati.. be to dabar primeskite, jie paduoda i teisma, kad ju duomenys atiduodami.. o FB? Tai juos jau isvis galima tada teismuose uzvalkioti.. nes pazekit ka jie isdarineja..
i74s 2011-01-06 18:24
kartais ne is tos temos? kvaili amerikieciai? tas pats kad parsisiuciau programa kurios deka mane apiplestu, o paskui paduociau microsofta y teisma. tiksliau saknat tai jie uzsikemsa nuo visokiu programu failu ir t.t. Jeigu persiinstaliuotum butu kaip naujas.
Anonymous 2011-01-06 19:33
va, cia tu klysti, nes perinstaliavus kompiuteri su tais paciais windowsais, kompiuteris leciau veikia nei pries metus.. beja, tai tiesiogiai priklauso nuo to kiek kompiuteris ilgai budavo ijungtas.. ir kiek daznai budavo apkraunamas pilnu pajegumu..
Dulkstantis 2011-01-06 19:42
tai tu rimtai manai, kad yra toks dalykas kaip kompo devejimasis? na, kad hdd devisi tai faktas, atsiranda sugadintu sektoriu ir pan... Bet kaip apie kitas dalis nzn... kas gali atsitikt ramams, vaizdo plokstei, kitiems irenginiams? nebent ausintuvai gali blogiau pradet ausint... na as nelb istikro ismanau, tai gal kas pakomentuos?
bahuriux 2011-01-06 21:08
Tik del kreivu ranku kas liecia programine iranga ir uzsikimsusiu ventilliatoriu nuo dulkiu galima pajausti kazkoki tai stabdyma, na dar pasta gali padziuti suskilineti prie to pacio ir automatiskai numusami dazniai kad neiskeptu, cipsetas, CPU, GPU. RAMas kai jau neveikia, tai nestabdo bet pakimba, ar pablusta kompas.
Tukas 2011-01-06 21:08
Na, manau aš neprivalau čia ir dabar sakyti visko, ko man reikia iš to telefono, tačiau jis turi daug galimybių kurių nėra kituose telefonuose. Vienas įrenginys kišenėje yra geriau nei dvidešimt maiše. Aš neesu nei gerbėjas, nei kažkoks lunatikas, protestuotojas, o žiūriu į gaminio realią naudą. Galit jį vadinti kaip norit, tačiau man jis tiesiog mini kompiuteris, kuris tikrai yra labai patogus, tačiau jame yra begale spragų ir trumpai sakant, patiklių vartotojų apgaulių... Deja - tai supratau tik po jo įsigijimo. Minėjot kažką apie reklamos aukas, bet atminkit, kad ne kiekvienas tas reklamas pastebi, ar į jas atkreipia dėmesį... Pakanka turėti savo nuomonę, nors ir ne visada teisingą. Kažkas minėjo "nusidevėjimą", taigi priminsiu, kad elektronika nenusidėvi per metus ar tris, nebent to nori gamintojas...
omg 2011-01-06 22:01
Na tai pateik nuorodas i kazkokius testus darytus, ar kazkoki rimtesni saltini, nes cia siaip kazka is lempos parasei ir dar rimtu tonu. Kaip atrodo tas "leciau"? Kodel tavo manymu jisai turi veikti leciau po metu? (nekalbant apie realius gedimus ar kompo neprieziura) Cia panasiai kaip "nesisiusk duomenu nes laidas sudils" matyt.
Anonymous 2011-01-06 22:53
toks vaizdas, kad kompais naudojates max 5metus.. neturiu noro kazka irodineti "agresyviai" nusiteikusiems zmonems. Pasakiau, jei nori tikek nenori, tai netikek. Asmeninis reikalas. As turejau 3 identiskus kompus (t.y. nupirkti ta pacia diena identiski kompai) po keliu metu veike plika akimi matomu skirtumu. Nepamirsk, kad procai yra nano technologijomis paremti, o motininese belekiek elektronikos. Cia tau ne kalkuliatorius.
Violet 2011-01-06 23:05
Kokius tu cia grybus renki? Kuo tau kalkuliatorius skirias nuo kompo? Pasinaudok internetu ir susirask kas yra per daiktas tranzistorius ir kaip jis veikia
Anonymous 2011-01-07 06:05
prajuokinai. as renku dazniausiai baravykus, o tamsta matomai musmeriu ne tik prisirinko, bet ir uzvalge.. jei tau kalkuliatorius nesiskiria nuo kompo, tai pats eik ir ieskokis info.. arba toliau grybauk..
nondescript 2011-01-07 07:34
kazkur tu ne cia papuolei man atrodo ko verti tavo teiginiai, jei negali pateikti jokiu argumentu? reikia apsiginti, tai iskarto plauniesi. tai kad turejai ten kazkiek kompu, dar nieko nesako, gal tau ten pora brokuotu pakiso tiesiog
Anonymous 2011-01-07 13:16
brokuotos smegenys gall greiciau, o ne du kompai is triju kurie nei vieno gedimo techninio neturejo.. gali susitaikyti su ta mintim, kad as tiek entuziamzmo neturiu kovot su vejo malunais, kad pakeisciau kazkam nuomone, kas man yra akivaizdu. ziek, pasakysiu as dabar tau.. argumentuok, kodel galejo 2 kompai is triju buti brokuoti, pateik faktus su saltiniais.. pazesiu kiek entuziazmo pats turi.. as suprantu, kad visiems paprasta parasyti viena klausima per 10sec, o atsakinet 15-30min reikia tikrai daug entuziazmo ir noro..
bahuriux 2011-01-07 17:42
Laisvai jei tai buvo acer, ar HP laptopai. Velgi tos pacios priezastys kurias jau minejau anksciau, problemos su ausinimu, del dulkiu arba blogos pastos. Netgi gal ir brokuota partija, bet nukepus keliems tranzams cipe viskas jam mirtis. O tu Operacine is to pacio disko rasei? Zinok yra didelis skirtumas tarp XP ir XP+SP3, kai parsiputei updeitus matyt ir suletejo, gali nebuti ir ne vienos programos. o jei lygini ankstesnes programas, kad ir skype, antivirusa, IE tai ju resursau ypac RAMu valgymas irgi dideja su laiku, tiksliau su naujom versijom. Cia is to punkto kur vartotojo rankos kreivos, reikia ismetyti nereiklingus servisus ir naudoti teisinga softa.
Crus 2011-01-07 19:05
registracijoz pats atlieka bandymus ir ju rezultatus cia pateikia, kokiu jum dar reikia saltiniu ar testu? ai ir is vis kvailai atrodo, kai vienas lepteli kokia nesamone, o visas forumas bando tai paneigt. zmones, tai ne mes turim paneigt ar patvirtint kazkoki reiskini ar minti, o pirmiausia tas teigiantysis turi pateikt irodymus. ju nera - vadinasi tuscia kalba. as galiu cia irgi daug burti is kavos tirsciu.