„Tilps į kuprinę.“ Tai pakeis pasaulį. „SpaceX“ pristatė „Starlink Mini“ (Foto)  ()

Naujasis „Starlink“ terminalas bus toks kompaktiškas, kad nesunkiai tilps į kuprinę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„SpaceX“ palydovinio interneto paslauga „Starlink“ jau prieinama daugiau nei 75 šalyse. Dabar ji tampa dar mobilesnė, praneša „The Verge“.

„Starlink“ įkūrėjas Elonas Muskas pristatė naująjį „Starlink Mini“.

Naujasis kompaktiškas „Starlink Mini“ terminalas yra šiek tiek didesnis nei nešiojamasis kompiuteris ir turi integruotą „Wi-Fi“ maršruto parinktuvą. Terminalas sunaudoja mažiau energijos nei senesni „Starlink“ modeliai, tačiau jis vis tiek gali užtikrinti didesnį nei 100 Mbps greitį.

Elonas Muskas pareiškė, kad „šis produktas pakeis pasaulį“, o jo paruošimas užtrunka trumpiau nei 5 minutes.

 

Terminalo matmenys 259 x 259 x 38,5 mm, o svoris – 1,1 kg. Jis turi IP67 sertifikatą, o tai reiškia, kad jis yra apsaugotas nuo dulkių ir lietaus, įskaitant trumpą panardinimą į vandenį.

JAV „Starlink Mini“ yra priedas prie planų, skirtų gyvenamiesiems namams. „Mini“ rinkinys kainuoja 599 dolerius, paslaugos mokestis siekia 30 dolerių per mėnesį. Tai suteikia „Starlink Mini“ naudotojams iki 50 GB duomenų kiekvieną mėnesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(6)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()