„Beveik 650 %.“ Naujas tyrimas šokiravo. „Starlink“ žudo Žemės apsaugą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2024-06-19 20:20
per 2022 sudegino 566 palydovus?
Sūduvietis 2024-06-19 22:18
Iš esmės aliuminis kenksmingas žmogaus organizmui. Aliuminis kaupiasi žmonių kauluose. Yra mokslinė hipotezė, jog sovietmečiu, kai maistas buvo laikomas skysčių pavidalu aliuminiuose katiluose, aliuminio mikroskopinės dalelės patekdavo į žmogaus organizmą ir kaupdavosi kauluose. Todėl manoma, kad būtent nuo aliuminio atsiranda didesnė grėsmė senatvėje susirgti Alzheimerio liga. Šiais laikais konditerijoje, pavyzdžiui, kepama orkaitėje ant aliuminio folijos, o dabar madinga, be to, fasuoti produktus į aliuminio foliją. Beje, alus talpinamas ne tik į butelius, bet galima nusipirkti ir aliuminio skardinėse. O tai labai pavojinga sveikatai.
immortallt 2024-06-20 06:57
Aliuminį pakeis kažkuo kitu?
SkaitytojasX 2024-06-20 09:15
jau ši Rugsėji žada iškelt " wisa woodsat " iš "medžio" - tikis kad pilnai sudegs.
Sūduvietis 2024-06-20 11:23
Turbūt nebus valios atsisakyti aliuminio. Tačiau, kas perskaitė tai, ką parašiau, gali padaryti išvadas ir vengti sąmoningai apie tai, kas susiję su aliuminiu. Mes visi turime teisę rinktis. Ypač jeigu tai daroma vardan savo ir kitų sveikatos.
Sūduvietis 2024-06-20 11:58
Arba tenka pasirinkti, tai kas svarbiau. Pavyzdžiui, patarčiau nevartoti pasterizuoto pieno, nes nuo jo atsiranda gleivės, o peršalus paspartina sinusitą. Be to, pienas iš parduotuvių... tėra pamazgų lygio, nes tik dviejų trijų procentų riebumo. Todėl atsakingai rekomenduoju vartoti r ū g š č i u s pieno produktus: rūgpienį, kefyrą, varškę ir varškės sūrį ( ypač vertingas ekologiškas firmos ,,Žemaitijos pieno’’ produktas - varškės sūris ,,Dobilas’’). Vartojant šiuos naudingus produktus, žmogaus organizmas gauna natūralius baltymus ir kalcį, kas būtina dantų ir kaulų gerovei palaikyti. Pavyzdžiui, galima vienam žmogui per dieną suvalgyti visą vieną pakelį varškės, suvartojant iš karto, nes varškė - greitai gendantis produktas. Tik šiukštu nerekomenduojama į varškę įdėti uogienės ar gryno cukraus. Geriausia suvalgyti gryną varškę, jeigu reikia, truputį užsigeriant gryno nevirinto vandentiekio vandens, gerai atleisto 60 sekundžių šalto vandens ir leisti atvirame inde nugaruoti chloraminui, kuriuo paprastai centralizuotai dezinfekuojamas vandentiekio vanduo. Tačiau b ū t i n a nugarinti chloraminą mažiausiai 25 minutes. Bet vis dėlto patarčiau netinginiauti ir garinti nors 2 valandas. Taip paruoštas vanduo įgauna gerą, lengvą ir nerūgštų sveiką skonį. Nenugarintas chloraminas kenkia strumai ( skydliaukei ). Todėl būtina atpratinti vaikus ištroškus gurkšnoti vandenį tiesiai iš čiaupo. Jeigu išverdame vandenį, nenugarinę chloramino, gauname nuodingą dioksiną. Galima gerti ir parduotuvėse parduodamą geriamą gręžinio vandenį, kuris turi gydomųjų savybių. Aš savo Mamai pirkdavau visą laiką iš prekybos centro natūralų mineralinį vandenį ( tik nesupainiokime su grynu mineraliniu vandeniu, nes druskos jame sulaiko vandenį organizme, dėl ko atsiranda kojų blauzdų patinimai, be to, padaugėja kraujo ir tuo apsunkinama širdies veikla). Nepatariu vartoti gazuoto vandens, geriau pirkti vandenį su mėlyna etiketės spalva. Kadangi mano Mama gerdavo tik gręžinio vandenį ir taip apie trisdešimt metų, jos veido oda atrodė labai graži ir be raukšlių. Kadangi Mama griežtai prisižiūrėjo savo sveikatą, mirė eidama devyniasdešimt ketvirtuosius savo laimingo gyvenimo metus.
punktyras 2024-06-20 13:11
Aliuminio skardinių vidus padengiamas danga, neleidžiančia tiesiogiai kontaktuoti produktui ir aliuminiui: https://www.youtube.com/watch?v=V4TVDSW ... x0fS&t=218
Kyborg 2024-06-20 14:44
Ką jūs sakot... Alus būna ir skardinėse? Kur tokį stebuklą pamatyt? Visiems iš mūsų tai didžiausia naujiena.
Azys 2024-06-20 17:04
čia dar vaizdžiau apie alaus skarbonkes Taip kad gerdamas alų iš skardinių aliuminio kauluose išvengsi, bet mikroplastiko dozę garantuotai gausi. Belieka gert iš stiklinių butelių, bet kaip žinia išgėrus alkoholio sutrinka koordinacija ir galima lengvai sudaužyt stiklinį butelį bei susižeist į šukes. Na ir kaip dabar sveikai to alaus atsigert?
punktyras 2024-06-22 14:19
Tiesiai iš statinės čiaupo reikia!