Naujasis lustas supaprastins dvimačio turinio pavertimą trimačiu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

werafonas 2011-01-14 15:58
Na štai. Telefonams su 3D efektu techninių kliūčių kaip ir nebeliko.
kionig 2011-01-15 22:00
Na ir ? 3D jau aklaviete, daugiau kazin ar kas kazka prigalvos idomesnio ar bereikalingesniu dalyku...
Augis 2011-01-16 00:37
Nu joo, kionig, pasakei vos ne "Viskas, kas gali būti išrasta, jau išrasta.". Prisigalvos dar ir kiek naujovių, čia tik laiko klausimas..
kionig 2011-01-16 02:04
Deja taip. Kad ir kas besiskelbtu sukures eksluzyvini telefona su touchscreenu, nieko naujo nepamatysi. Dabar smartphonai turi viska, na pakolkas tik projektoriaus neturi su kuriuo irgi nezinia ka nuveiksi. Viskas sukista ant vieno platos gabalo, jei ne mikroschemoje. Pakolkas ziuriu dar tik DVB-T priedeliu nekisa i telefonus masiskai apart kitaicu. Nors kitaicai ta yra padare. Daugiau tokiu utopiniu patobulinimu nera ir nebus greitu metu bei ateityje. Viskas dabar pagrysta tik ant softo. Dar su laiku speju, bus sukisti ir 2-ju branduoliu procesoriai, tik pakolkas keistai niekas nesiryzta to daryti, kadangi perdaug vartotu el. energijos, tai akumo reiktu belenkokio. Na tarkim, kas dar nera israsta, tai pvz Nokia skelbesi, jog kurs nuo radiofono pasikraunancius telefonus. Be to, ji ten pati buvo susigalvojusi, kad padarys kazkokia kaip apyranke-telefona, bet ziuriu tai tik pazadai, nes nelabai kam reikes tokiu dalyku. Visos kitos utopijos, kaip pasikrovimas nuo sirdies ar kaip ten, irgi nera ispildytas, zodziu pazadai pilkajai masei, tu tik pirk vaikeli sita zaisliuka. Dbar tik beliko kelti klausima, kas sugebes pagaminti uz pigesne kaina normalesni telefona
bahuriux 2011-01-16 11:58
Kiek ribota fantazija sakyciau, todel ir persasi tokios isvados. >projektorius>holografija>tieiosginis info perdavimas I/O i smegenis>rysys virsijantis sviesos greiti, kai tam bus poreikis. Cia tik pafantazavau kokia minute ir viskas.
keine_lust 2011-01-16 17:21
kionig 2011-01-16 23:50
Puiku, tik pamirsai pamineti, kad tai nebent po 1000 metu bus O as kalbu, kas realiai per ateinancius desimtmecius bus. Pvz mano fantazija tokia, kad tarkim po 100 metu nebereikes tokiu dalyku kaip telefonu, bus tau implantuotas bioninis cipas, kuris maitinsis tavo kuno energija ir galesi priimineti tiesiogiai skambucius ir ka tik nori daryti, kai tau tik uzteks pagalvoti. Taip kad tavo holografines fantazijos greitai bus atgyvenos
jordanbn2 2011-01-17 12:53
Šimto metų, tu visiškai tikras? Tai vsio nieko mum nereikia ,mokslininkus prie plugu ir pirmyn. Jie gi daugiau nieko nemoka. Juk niekam nieko nereikia, iškyrus maistą ir seksą, beje pastarasis nerekomenduojamas?