„Bandome blokuoti.“ „Tele2“ pakraupo. Ką daro „Temu“ programėlė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-07-15 21:34
Užbluokuokit visų apsų visus leidimus į visus servisus kurie nėra būtini apso veikimui. Dar nemačiau apso kuris pats pakeistu nustatymuose leidimus. O šiaip jo pirkti tik per naršyklę ir atsiskaityti tik per paypal. Turėjau nesusipratimą su kitu kiniečių eshop'u, tai paypalas greit padėjo išspresti problemą. Dar šįvakarą apsipirkau aliexpress'e, vakar temu, prieš savaitę banggood'e ir tt. Temu kaip velnias gundo pigiomis prekėmis greitu ir patikimu šipingu ir tt. Bet iš esmės perku pas kitaicus tik per išpardavimus arba su realiom nuolaidom ir tai dar lyginu kainas kuriam eshop'e pigiau. Ir jei Vakarai susipyks su kiniečiais bent turėsiu užsipirkes daugumą reikalingų daiktų.
kestutisz 2024-07-15 22:55
Tai ką ji "padarė"? Kas iš jų tipinių klientų išvis skaito kokias ten teises suteikinėja jai? O jei jau davė prieigą tai ir mato viską, jokio čia kriminalo. Aš asmeniškai dėčiau tik į kokį seną telefoną, jei tikrai kažkas būtų be galo pigu. O čia matau tik kažkokio dar labiau lempinio nei pati grėsmė "saugumo" prominimą.
Rycius 2024-07-16 01:04
Na pamiršo paminėti svarbiausia, kad aprašyta grėsmė galioja tik Android vartotojams.
Xdmin 2024-07-16 09:32
O as itariu kad taip negali. Jeigu taip blogai, tai reikia valstybes lygmeniu bausti arba blokuoti, o ne pasakoti, kad galbut kazkas atsitiks.