"Windows 8" prezentacijoje - idėjos apie mokamą papildomą turinį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

KeeperMustDie 2011-01-25 14:26
Zinau, kad tokia egzistoja, bet MS reklama matau ypac retai. Nieks nekaltas, kad Ubuntu netui $ susimoketi uz reklama.
infoguru 2011-01-25 14:26
"Girdejau gandus, jog ten bus galima uploadinti tik su NET kurtas aplikacijas." - WOW !!! Revoliucinė idėja !!!! Tai ką MS gal pasiulys 2012 kiti jau turi gal penketą metų. Tik tiek.
infoguru 2011-01-25 14:30
Pateik argumentu prašau, kodėl taip netikslu ir pagal ką siūlytum matuoti.
KeeperMustDie 2011-01-25 14:36
Tai netinka, nes yra dokumentacijos(pvz MSDN) kurias galima pasiekti tiesiai is IDE ir nereikia googlintis. Taip pat tai tik parodo su kuom zmones turi daugiausia vargo. Isvis nemanau, kad dabar imanoma tiksliai apskaiciuoti kalbu populiaruma, todel stengiuosi susilaikti nuo tokiu spekuliaciju, man aisku tik tiek, kad NET minimas ganetinai daznai ir nenutrukstamai tobulinamas - reikskia turi kazkokia rimta rinkos dali, kokia - neaisku.
infoguru 2011-01-25 14:36
Hmmm sakai neturi...Nagi pažiūrim mobilių įrenginių rinką.... kur čia MS.... hmmm vargani 3%... hmmm kaip keista... o tokia pažangi OS....
infoguru 2011-01-25 14:39
Kai reikia referenco - žmonės ima manualą. Ar tai būtų MSDN, ar PHP helpas, ar JAVA manualas. Kai reikia gudresnių sprendimų žmonės ieško per Google. Taip kad tavo argumentai niekiniai. O dėl paminėjimo dažnumo tai dažniau girdžiu žodį "Android" negu "NET". NET kalbos nutilo prieš keletą metų. Jei iš kur išgirsti tai 99% iš paties MS, kaip ir Silverlight beje.
KeeperMustDie 2011-01-25 14:52
Idomiai, tai turbut negirdejei, kad ant Android jau yra Mono , ar mono tai jau ne NET?
kroitus 2011-01-25 15:08
Jei jau nuėjo off-topic apie programavimą, tai niekada negalima atmesti, kad .NET baigs savo dienas kaip koks nors Visual FoxPro. MS nustojo jį tobulinti, ir produktas realiai mirė. O jei kada nutiks, kad MS užrauks savo veiklą, arba sugalvos kokią naują technologiją vietoj .NET? Įdomu, ar tas marketplace'as turės ir draiverius? Ar tik programas? Dėl veido atpažinimo... O jei ryte po baliaus užtinęs mėginsi prisijungti? "The face, you showed, was incorrect, please try again" Jau geriau pirštų antspaudus arba akies rainelę skanuot
infoguru 2011-01-25 15:15
Labai juokinga. Pateikti šaltinį kuriame pats sėdi. Statistiškai būtų gerai pateikti kelių šaltinių vidurkį. Tada gal ką nors ir įtikintum. O, dabar pateikdamas vos 1 šaltinio rezultatus nelabai ką įtikinsi. Pažiūrime taip. Google, "Programming forums" forum.codecall.net/ programmingforums.org/ youngcoders.com/ ir t.t. Va kai surinksi tokių 50 ir išvesi vidurkį tada gal ir bus kažkas panašaus į tiesą. P.S. Trečioje vietoje išmeta "www.javaprogrammingforums.com" tai to geriau neimk, nes satistiką susigadinsi P.S.2 Būtų gerai, kad be C# padirbėtum dar su minimum 5-8 kalbomis ar API. Būtų įdomiau diskutuoti, nes dabar į vienus vartus varai ir tiek naudos.
KeeperMustDie 2011-01-25 15:29
Siaip esu megines ir domiuosi kitomis kalbomis/api - su viskuo nedirbsi. Rimtai dirbu su PHP. Betgi atsakymas i tavo P.S.2: Butu idomu jei baigtum trolinti, nes netikiu, kad sedi kokiam rusyje ir net nepastebi kas dedasi aplink. Paziurek Lietuvos bankus - kliento puse aspx, draudimo imones aspx, valstybines istaigos aspx. Pabaigai, viskas ka dar galima butu aptarti jau aptarta http://stackoverflow.com/questions/5755 ... so-popular - ".NET platforma nebepopuliarėja" . Kartais nebutina uzsidarius dirbti su 100 kalbu, uztenka tik pakelti galva ir apsidairyti.
infoguru 2011-01-25 16:08
Taip, taip...Google, IBM, Apple, Barclays ir t.t. irgi ASPX... Pažiurėjau. SEB Interneto bankas: ebankas.seb.lt/cgi-bin/vbint.sh/vbnet.w (PERL) swedbank interneto bankas: ib.swedbank.lt/private/d2d/accounts/accountStatement;jsessionid= (Java ?) parex ibank.lt/ib01/ibserver/pages/logon_lit.htm (WHAT ???) Vienintelis ukio bankas "aspx" bet pagal tai vargu ką galima spręsti. Apie application/x-httpd-php .aspx .asp be abejo esi girdėjęs ? Dirbau su ASP ir IIS. Nieko ten ypatingo. Ir šiaip jokio skirtumo ar ASP, arp PHP ar JAVA. Jei adminas ir programeris kreivarankiai - bet kurį pramuš. Juokingą ginčą čia užvirei. Taip kad kaip pats sakei - baik trolinti.
infoguru 2011-01-25 16:16
Taip. Dar aptarkime ir šias nuorodas: http://stason.org/TULARC/webmaster/lang ... -used.html http://www.tayfunbilsel.com/?page_id=18 http://roshanbh.com.np/2007/12/why-php- ... e-web.html ir t.t. ir t.t. be galo taip galima esmė NE SU KUO TU PROGRAMUOJI (IDE, kalba ir t.t.), o KA TU PROGRAMUOJI. Esmė tarpinėje tarp monitoriaus ir kėdės atlošo, kaip sako. Beje, tavo nuorodoje kalba eina apie C# kalbą, o ne apie .NET platformą. Tai du skirtingi dalykai.
faktas 2011-01-25 17:01
infoguru, mažumai žmonių rūpi atviro kodo galimybės. Daugeliui rūpi paprastumas, normalus veikimas, geras suderinamumas ir išvaizda. Kažin, ar tai bukumas. Tai natūralumas. Gydosi visi, bet ar visi žino, kaip gaminami vaistai, kuriuos geria? Ar žinome, kaip mums buvo padaryta operacija? Aišku, kad ne. Ne tame esmė. Svarbu matomas rezultatas. Beje, bandžiau Windows Phone 7. Labai patiko greitis, valdymo sumanumas, bet blogai vertinu dėl funkcijų apribojimo. Šiaip jų dalis rinkoje didės. Ne tik dėl reklamos. Tiesiog vartotojui reikia gero galutinio produkto.
kroitus 2011-01-25 17:18
Toks jausmas, kad tik Microsoft ir sugeba pateikt gerą galutinį produktą. WP7 nepavyks pasiekt to paties, ką pavyko su Windows asmeniniams kompiuteriams. Kai populiarėjo Windows, nedaug kas žinojo (arba neįpirko) apie kitokias alternatyvas ir tai atrodė kaip naujas "revoliucinis" dalykas. WP7, man rodos, nepasiūlo nieko naujo, ko jau nėra pasiūlę kiti (iOS, Android). Į šį traukinį MS, manau, jau pavėlavo...
KeeperMustDie 2011-01-25 18:03
Tarkim mes nesusinekejom: .NET frameworkas ir su siuo frameworku naudojamos kalbos yra gerai zinomos tarp developeriu ir ju populiarumass toliau auga. As jau pateikia irodymu, kad taip ir yra. As, sioje diskusijoje, jokiais budais neteigiau ir neteigiu, kad bent viena is kalbu apskritai yra pranasesne. Taciau nesusilaikiau ir greiztai atsakiau i smeizta apie .NET. Tokia mano pozicija.
Mopsiasnukis 2011-01-25 18:08
Man būtų patogiau, kad vaizdų atpažinimo įrankis gebėtu atpažinti ne tik veidus, bet ir kitas kūno vietas - žymiai svarbesnes.
lauriuslt 2011-01-25 19:52
Apple tikrai yra didesne monopolinike nei ms. ms, google gamina tik softa o apple - viska. Ir nors apple soft yra gana neblogas (ios man patiko lb o del mac os x tai ubuntu zymiai patogesne os) ju hardas visiskas slamstas: naujas air beveik tas pats kas netbook tik kainuoja 3x brangiau, o iphone genda lb daznai. Beto windows turi lb daug freeware o os x jo beveik neturi.
infoguru 2011-01-25 21:10
Labai jau šališka ta pozicija jaučiasi todėl ir rašiau kad gal reikėtų daugiau padirbėti ir su kitomis kalbomis ir API. Susidaro ispudis, kaip rašė "kroitus": "Toks jausmas, kad tik Microsoft ir sugeba pateikt gerą galutinį produktą." - žodžiu 88,414 MS darbuotojų yra genijai, o visi kiti kaip sako... asilai.
infoguru 2011-01-25 21:39
Jiems ir neturi rūpėti. Atviras kodas suteikia tas galimybes verslui ir jums - programuotojams: daug paprasčiau, pigiau ir efektyviau kurti programinę įrangą ir priderinti ją prie aparatinės įrangos. Tau nereikia skambinti į MS ir verkšlenti "žinote mes čia sukūrėme tokį čipą.. priderinkite jį savo sistemai...", ir tikėtis, kad po 1.5 metų MS pagaliau sureaguos. Dėl to atsirado ir populiarėja macOS, iOS, Android, Ubuntu ir kitos atviru kodu paremtos sistemos. Tokią sistemą tiek firmos gali lengvai pritaikyti vartotojui ir iš to uždirbti pelną, tiek patys vartotojai jei pageidauja gali optimaliai pritaikyti ją savo poreikiams. Lankstumas - tai privalumas, o ne trūkumas. Ubuntu pavyzdžiui jau praktiškai yra pritaikyta ARM ( http://www.omgubuntu.co.uk/2011/01/2ghz ... op-at-ces/ , http://www.omgubuntu.co.uk/2010/10/ubun ... n-the-arm/ ), o Win apie tai dar tik svajoja...
kionig 2011-01-26 06:21
Kazin kaip linuxistams sekasi su ext4 ?