„Vos neįsirėžė į jachtas.“ Kraupus košmaras Prancūzijoje (Video)  ()

Lėktuvas nukrito į vandenį, vos neatsitrenkė į kelias jachtas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minint 80-ąsias išsilaipinimo Provanse (Prancūzija) metines, netoli Le Lavandou pakrantės buvo surengtas „Patrouille de France“ oro šou.

Tačiau lėktuvo pilotas nesuvaldė orlaivio ir žiūrovų akivaizdoje nukrito į vandenį. Vėliau buvo rastas jo kūnas. Apie tai rašo „Le Figaro“.

Lėktuvas, kuris, kaip manoma, buvo privatus „Fouga CM.170 Magister“, kurį Prancūzijos oro pajėgos naudojo 1964–1980 m., matyt, nukrito į vandenį tarp kelių laivų, vos išvengdamas susidūrimo su jais.

[EU+Kuponai] Įspūdingi 3D spausdintuvai, arti 2 km šviečiantys monstriniai žibintuvėliai, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės, mini PC ir kt. (Video)
4121 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-31/2024-12-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ELEGOO Saturn 4“ - 3D spausdintuvas

2) „ELEGOO Saturn 4 UItra“ - 3D spausdintuvas

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Astrolux EC01X“ - 6800lm, šviečia iki 1765 m, 26 d. laiko baterija

5) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

6) „Violent Fan X3“ - portabilus, įkraunamas ventiliatorius

Išsamiau

Pilotas žuvo, nes šio modelio lėktuve iš viso nėra katapultos sėdynės. Vėliau buvo rastas jo kūnas. Vietos gelbėtojai sakė, kad jis nebuvo karys.

Vietos uosto direkcija patvirtino, kad ugniagesiai šiuo metu yra įvykio vietoje, o pasirodymas atšauktas.

Prancūzijos oro pajėgų atstovas naujienų agentūrai AFP sakė, kad lėktuvas pasirodė aviacijos šou prieš pat parodomuosius Prancūzijos oro pajėgų elitinės akrobatinio skraidymo grupės pasirodymus.

 

Incidentas įvyko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai Rytų Prancūzijoje ore susidūrė du naikintuvai „Rafale“ – žuvo du prancūzų pilotai.

 

1952 metais atlikęs pirmajį skrydį „Fouga Magister“ lėktuvas daugelį metų buvo naudojamas Prancūzijos kariuomenės kaip mokomasis ir akrobatinis lėktuvas.

 

 

Šimtai žmonių susirinko stebėti aviacijos šou, surengtą minint 80-ąsias išsilaipinimo Provanse metines, dar žinomą kaip operacija „Dragūnas“, kai 1944 m. rugpjūčio 15 d. sąjungininkų pajėgos pradėjo invaziją į regioną.

Iš pradžių Provanso operacija buvo planuota kaip dalis operacijos „Overlord“, kuri prasidėjo 1944 m. birželio 6 d., D dieną, tačiau buvo atšaukta dėl išteklių trūkumo.

Kampanija buvo sėkminga: susilpnėjusios vokiečių pajėgos buvo nustumtos atgal į šiaurę, o paskui turėjo trauktis iš pietų Prancūzijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(1)
(1)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: