„Pats blogiausias metas.“ Bitkoinų kasyba dar niekada nebuvo tokia mažai pelninga kaip dabar

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2024-08-25 08:01
Ane? https://www.google.com/finance/quote/BT ... window=MAX Gal dėl to neapsimoka kasti, kad visų pirmiausia palei algoritmą įvyko halving event kas reiškia, kas per bloką sumažėjo btc kiekis dvigubai ir tas vyksta maždaug kas 4 metus. O kitos priežastys yra perdaug "kasėjų" ant to pačio pastovaus kiekio per laiką (bloką) bitcoinų. Dar kita priežastis ekeltros kaina, JAV ir ES kasimas eina į minusą, nes elektra per brangi. Bet yra ir gerų žinių, atpigo asic kasimo įranga, o kita gera žinia po kurio laiko po halving event kaina kyla ir gana smarkiai, kaip bus šį kartą sunku pasakyti nes kaina buvo jau aukštai dar iki halving event. Bet iš esmės daug lengviau galima uždirbti iš btc jį perkant per "krypto žiemas" ir parduodant per krypto burbulis.
Benediktas 2024-08-25 08:49
Kiek energijos išvaistyta vėjais, produktui, kuris neturejo jokios vertės. Buvo galima sukurt tokį projektą, kuris išima iš rinkos kažkiek tai milijardų dolerių ir pakeisti juos į elektroninę valiutą su 0 energijos sąnaudų. Ir parduot ją 1:1 be jokių kasimų. Ir tegu naudojasi kas nori - elektronine valiuta. Tiesiogiai vienas kitam pervedineja ir t.t.
bahuriux 2024-08-25 11:31
Btc buvo sukurta, berods kaip tik kai įvyko 2008 krizė, kaip laisva nuo bankų ir pasaulio valdžių nepriklausoma valiuta, turėjo būti atspari manipuliacijoms valiuta. Dėja kaina už šitą gėrį yra daug elektros energijos. Idėja gera ir kilni, problema tik tame, kad tą patį btc kiekį per laiko vienetą gali iškasti tiek 1000, tiek ir milijonas salyginių miningo rigų, milijono atevju atlygis yra 1000 kartų mažesnis, arba globaliai 1000 kartų daugiau energijos yra sunaudojama. Beja kasama daugiausia ten kur energija pigi ir dažnu atveju tvari, statosi net savo hidroelektrines firmos, tai nėra taip jau blogai.n