„Google“ darbuotojai siunčiasi piratinius filmus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2011-02-15 14:40
na amerikiečiai irgi žmonės... Aš pats asmeniškai siunčiuosi ar žiūriu filmus online NELEGALIAI. Ir man visiškai nusispjaut ant visų Lanvų ir t.t. Jeigu jau baudžia, tai tegu baudžia tuos kas talpina, platina, o ne tas kas naudojasi proga...
Augink pats! 2011-02-15 14:42
Vat būtent, čia tas pats, kas gatvėj nemokamai gauti pakelį cigarečių, po to būti nubaustam, kad jas paėmei... APSURDAS. Ta lanva (l**ai, avinai, narai, vagys, abortai) tikrai neužkirs kelio... Lietuviai per gudrūs, tokiem bukagalviam.
faktas 2011-02-15 14:44
Paskutinis straipsnio sakinys patiko labiausiai.
Strong_Bad 2011-02-15 14:47
Jei torrent programos idiegima ir gebejima naudotis paieskos sistema vadini gudrumu, tai... Narkomasnas tada toks pat gudrus susiveik dozei.
kroitus 2011-02-15 15:09
Šiaip tai įdomiausia šitoj istorijoj tai, kad MPAA advokatai grasina Google, kad atjungs jiems internetą
Importial 2011-02-15 15:29
Šis straipsnis genialiai orientuotos vos ne į viską - grasinimą baudomis už piratavimą, kovą prieš jį, reklamą. Tokią nuomonę susidariau žvelgdamas pro negatyvią prizmę. Kalbant apie Google polinkius, kompanija nėra iš tų, kurios beatodairiškai siekia kuo daugiau pelno (pvz., Microsoft), tad ir jai piratavimas nė motais. Apsiriboja tik žodiniu pasisakymu, veiksmų jokių nesiima. Puikiai tai patvirtina paieškoj gaunami rezultatai į P2P puslapius, kai vartotojui užsinori vieno ar kito žaidimo suvedus jo pavadinimą. Aš failų dalybose nieko pikto neįžvelgiu - kas norės, tas išbandęs nusipirks originalią versiją muzikos kompakto, DVD, Blu-ray filmo ar žaidimo. Kartais atsisiųstas produktas tampa netgi paskata paremti jo autorius už puikiai atliktą darbą, o mane asmeniškai toks tavo mėgstamos studijos parėmimo būdas ateities projektams žavi. Tikiuosi, šįkart diskusijose išvengsim beprasmių ir begalinių diskusijų apie piratavimo tikslus, tai darančių žmonių nuostatas bei kt. šlamštą. Peace, homies!
špokas 2011-02-15 15:45
Įdomus požiūris.Tarkim, aš vartoju narkotikus , tai nebauskit manęs , o bauskit kas juos man pardoda, aš tik naudojuos proga Arba esu automobilių vagis, nebauskit manęs, bausit kas gamina automobilius, nes aš tik naudojuos proga. *Na kaip, logiška ane ? Na , o į piratavimą kaip čia pažiūrėsi, realiai darai kažkam žalą , nes jis į tai idėjo darbo, o tu gauni jo gaminį nemokamai. Tačiau iš kitos pusės, jeigu eina daryt "copy" "paste", tai net nesusimąstydamas gali filma ar daina taip pliupt ir padaryt kopiją. * P.S. Dėl pono Badass ČIA SARKAZMAS :>
Anonymous 2011-02-15 16:12
sarkastiskai tariant.. kaip idomu.. dar parasykit kad wall streetas irgi piratauja.. vai vai vai.. : )
BadAss 2011-02-15 16:52
Tu rimtai toks durnas ar tik apsimeti? Del narkotiku tai baudzia visus tiek platintojus, tiek pacius pirkejus. Narkotiku platintojus baudzia uz tai, kad platinti narkotikus yra NELEGALU. Del automibiliu aisku, kad baudzia vagis, prie ko cia gamintojai? Gaminti automobilius yra LEGALU. Del piratavimo, tai turetu bausti visus, nes visi, tiek tie kurie suteikia prieiga prie piratavimo, tiek tie kurie siunciasi yra susije su NELEGALIA veikla - siuo atveju piratavimu.
mnv 2011-02-15 16:56
Nu va... atjungs google interneta
rwc 2011-02-15 17:08
: prieigos prie turinio suteikimas nebūtinai susijęs su nelegalia veikla. Nusikalsta tik pasiimantys turinį, į kurį neturi teisės. Tarkim, siunčiuosi filmą, kurį norėčiau pažiūrėti, nes trenktis per pusę Europos, kad atsivežčiau turimą legalų DVD, man nepatogu. Lygiai taip pat man nepatogu instaliuoti programas iš seno originalaus CD, jei galiu rasti distribuciją su atnaujinimais. Lygiai taip pat man nepatogu rippint ir tampyt su savim originalias MP3 ir PDF, jei galiu jas rasti mule. O ir dar, kodėl neturiu teisės parsipūsti MP3, kuriuos pats išripinau savo poreikiams? Man visiškai neįdomu, kad kažkas tą patį turinį pasiima ir naudoja nelegaliai - tai jų sąžinės problema. Ne viską gražu imti, net jei tai nesaugoma. Negražu imti svetimą paltą vien todėl, kad jis pakabintas greta tavojo. Negražu maksimoje kišenėn dėtis šokoladukus, tikintis, kad niekas nepastebės. Daug kas negražu. Ir bausti reikia tuos, kurie elgiasi negražiai. Bet pirmiausia reikia įrodyti.
wolas 2011-02-15 18:56
Kažin ar google'as nusielis ligi Microsofto lygio pirkinėti straipsnius. Nes čia po google "tyrimo dėl Bing", tie straipsniai kaip lietus pasipylė. Nors neaišku ir kiek tikras tas google tyrimas, teoriškai galima priversti paieškos sistemą, kad ji nenorom taip elgtusi, o taip ne kartą buvo ir pačiam googlui, tik jei išaiškėtų jog googlas taip ir padarė ( ka Microsoftas ir sako ) tai būtų didelis akmuo google's darze, nes pasinaikintų "do no evil" statusas.
infoguru 2011-02-15 19:43
Šis straipsnis tik parodo, kad Google yra už paprastus vartotojus, o ne už grobikiškas sąžinės neturinčias platintojų kompanijas Google dirba daugiau negu 20,000. Idomu kaip tokią masę susekti.... Kita vertus visi siunčiasi tuos filmus. Ir nereikia čia Lia lia... Patikrinkit Microsoft.
sabotan 2011-02-15 19:51
Pvz aš nusipirkau filma ir ji pradėjau jį viešai rodyti. Ar tai irgi jau pažeidžiu autorines teisias. Ir kodėl aš to kino kopijų negaliu daryti. Pvz aš nupirkau filma na pažiurėjau paskolinau draugams na sakau dar pžiurėsiu na paleidau diska na neveikė nuėjau į parduotuve(aišku čeki turėjau) sakau pakeiskit diska jie sako tavo bėdos. Tada paimiau ir iš torrento parpučiau filma . Manau piratam reik kurt atskira interneta ir viskas nes tuoj bus kaip kinijoi nieko blogo negalima bus rašyti. Na vionoi paskaitoi mokytoja uždave klausima kas nesiusiuntė winu muzikos filmu ir kito slamsto nelegaliai. Tada auditorijoje nuskambėjo juokas
punktyras 2011-02-15 20:22
Taip ir yra. Narkomanija nebaudžiama, o tik gydoma. Laikytojai ir platintojai baudžiami.
Jusc 2011-02-16 00:12
Viesai rodyti negali, nes viesam rodymui reikia issipirktispecialia licenzija(ar specialu disko leidima, tiesa sakant nepamenu), kuri yra brangesne. Pvz tu budamas autobuso vairuotojas negaliuzleisti kokios Mios dainos is paprasto disko visam autobusui paklausyti. Toliau situacija kur apie sugadinta diska... Tu nusipirkai ji, sumokejai pinigus, reiskia gali kiek nori kopiju siustis is interneto. Tu gali siustis is interneto ka tik nori, jeigu namuose turi originalu diska, uz kuri mokejai pinigus(ar gavai dovanu, ar dar kaip nors legaliai igavai teise i to disko turini). Nestatyk siaudiniu baidykliu
AirDog 2011-02-16 01:23
infoguru 2011-02-16 11:19
O tamsta ėmėt ir iš karto užkibot tik Mikrosofta paminėk. Paminėjau grynai dėl juoko. O ką, pajuokauti negalima ? Skauda taip ? Kiekvienas paminėjimas jam gi reklama. Tad jo evangelistams neturėtų skaudėti. O parodo tuo, kad visur dirba tokie patys žmonės. Nesvarbu tai Google ar eilinė provincijos interneto kavinė. Ir toks straipsnis yra grynai niekinis - arba iš žurnalisto neturėjimo ką veikti parašytas arba, kaip minėjo wolas, nupirktas konkurentų.
Aphex 2011-02-16 13:07
keista kaip visi tiek "logiskai" bemastydami praleido viena svarbu punkta - sukurt produkta tai taip - darbas, istekliai visokie ir t.t. ir uz tai turi zmogus gauti atlygi, BET uz tai kad jis savo ta darba ima copy & paste ir bando parduot tai anoks cia darbas? Realiai ar legalu uz copy&paste atlikima imt daugiau nei 1$?
gedas 2011-02-16 15:24
wowowow: http://www.cvmarket.lt/101705/industry- ... ius-google