„Windows Phone 7“ – vietoje „Xbox“ valdymo pultelio (Video)  (3)

Šiemet Mobiliųjų Telekomunikacijų Parodoje Barselonoje „Microsoft“ vadovas Steavas Ballmeris demonstravo kompanijos gaminamus „Windows Phone 7“ telefonus, veikiančius kartu su „Xbox Kinect“ žaidimų konsole. Naudojami telefonai leido žaidėjams turėti papildomą liečiamą žaidimų valdiklį už televizoriaus ekrano.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Su šiuo priedu galima kaip reikiant apsunkinti užduotis žaidėjui, stovinčiam prieš ekraną ir „Xbox Kinect“ . Priklausomai nuo įdiegtų žaidimų, užduotis pasunkinti galima įvairiai, pavyzdžiui keisti skrendančių kamuolių trajektoriją.

„Kinect“ kamera užfiksuoja priešais televizoriaus ekraną stovinčio žmogaus judesius ir juos priima kaip valdymo komandas. Nuo sausio 6 dienos prekiaujamas „Xbox“ aksesuaras kainuoja apie 500 litų. Produktas jau susilaukė nemažo susidomėjimo. Pasauliniu mastu paduota 98 milijonai vienetų.

Tiesa, „Windows Phone“ telefonų parduota kur kas mažiau – daugiau nei 2 milijonai, todėl tikėtis, jog toks dviejų prietaisų derinys bus itin populiarus, neverta. Šiuo metu trūksta ne tik telefonu su naująja „Windows Phone“ sistema, bet mažoka ir „Kinect“, ar juolab bendrų „Kinect“ ir „Windows Phone 7“ žaidimų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Mobium.lt
Mobium.lt
Autoriai: Antanas Dapkus
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)