„Asus“ pradeda telefonų su 800 MHz procesoriais gamybą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-11-17 22:14
Nieko sau procesorius. Idomu ar sis procesorius sumazins savotiska diskomforta naudojantis ismaneisiais telefonais kuriems kartais pritruksta spartos ar kai kada pasiro trukciojimai. Asus kaip visada netgi su tokiu procesoriumi pagailejo darbines atminties tik 128Mb
Mindė 2008-11-18 00:02
Niekada turbūt nesuprasiu tokių telefonų. Nori bet kur ir bet kada dirbti su word, excel... - perki nešiojamą kompiuterį. Vien dėl ekrano čia normaliai nieko nepadarysi. Na aišku ateis ir telefonų su projektoriais ir kokiom virtualiom klaviatūrom era... Geriau dabar sukurtų (jei dar to nėra) kažkokį priedą prie PC, kur statytųsi sim kortelė. Ateini į darbą, įsijungi kompą - įsijungia ir tel. Prašau skambinkit (darbinis nr). Telefonas išjungtas - reiškiasi darbą jau baigiau, nėra ko trukdyt. O ir su visais dokumentais darbas būtų kaip darbas, o ne per padidinimo stiklą... Beje iš wiki: Telefonas (gr. k. tele – toli ir phone – balsas) – telekomunikacijos įrenginys, elektriniais signalais perduodantis balsą. Ar nereikės galvoti naujo "vardo" telefonui
Anonymous 2008-11-18 00:16
geras Minde nebuk atsilikelis.. Laptopa i kisene nesusigrusi, o po interneta kartais noris panarsyt pvz kavinej, palost kazka.. pilna naudingu programu.. nebutinai teksta surinkinet reikia su delninuku.
Mindė 2008-11-18 00:40
tauttviss, kavinėj reikia kavą gerti, autobuse žiūrėti į mergų užpakalius (na jei čia jų nėra, galima tada ir pro langą paspoksoti), vairuojant mašiną žiūrėti į kelią..., t.y. žiūrėti kas dedasi aplink, o ne maigyti kažkokį "debileką": ale tai turiningai praleidau laiką ("nugyvenau" gyvenimą?). Ar kada atkreipei dėmesį (jei pats nebuvai "įnėręs" į sms pasaulį) ką veikia jaunimas pvz. viešajam transporte? O gi maigo telefonus (kalbu apie tuos, kurie važiuoja vieni). Nieko aplink nemato. Šaunu, kad technologijos tiek pažengė. Dabar galime bendrauti su artimaisiais, pramogauti bet kur ir bet kada. Nereikia net iš namų išeiti. Juk tikrai nereikia! Kam eiti?!
Anonymous 2008-11-18 08:19
Turiningai tikrai praleidi gyvenima spoksodamas i merginu uzpakalius...Cia galima ir priesingai prisikabint,betiksle diskusija.Tau nereikia,nenaudoji,kazkam aktualu ir reikia.Pradziai reikia uzsiimt kazkokia veikla,kuri gali bet kur ir bet kada pareikalaut redagavimo dokumentu ar ju perskaitymo,ir tokio kai ne esi paminklas ofiso.
Borland 2008-11-18 10:54
per kolius toks telefonas lb gerai
Anonymous 2008-11-18 16:04
:O cia uz mano PC gersnis xD
M.Mantas 2008-11-18 21:39
Na čia ne kompas. Tai gal penkiom programom vienu metu nesinaudosit Ramo nedaug, bet gal kaipnors. Borland, kelintas kursas, kad taip sunku?
Anonymous 2008-11-18 21:55
Mjoo absoliuciai viska turi sis ismanusis telefonas, bet TIK NE RAM, ko jie tokie skupycelos tai net neisivaizduoju, netgi palme t3 irgi gailejo ramo. Siaip programos kuriamos specialiai kad naudotu mazai ramo bet vistiek su tekstiniais dokumentais be jokiu konvertavimu jau mazoka ram.