„Smogė 4 laivams.“ Blokuojamas uostas. Prieš Rusiją pajudėjo galinga koalicija  ()

Sustiprino gynybą.


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© Defence-Imagery (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/es/photos/buques-de-guerra-buques-1017/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinės Karalystės vyriausybė skirs 120 mln. svarų sterlingų Jūrų koalicijai stiprinti. Apie tai buvo pranešta oficialioje JK vyriausybės interneto svetainėje. 

Papildomas finansavimas skiriamas dėl dažnų Rusijos išpuolių prieš Ukrainos uostų infrastruktūrą ir bandymų blokuoti grūdų koridorių, kuriuo siekiama eksportuoti ukrainietiškus grūdus, nes spalio 5-14 d. Odesos uoste pakraunant ir iškraunant krovinius buvo apgadinti keturi civiliniai laivai.

Du naujausi KOSPET laikrodžiai: krūva išmaniųjų funkcijų, nepralaidūs vandeniui ir karinio lygio atsparumas pažeidimams (KOSPET Tank S2 ir KOSPET Tank X2 Ultra apžvalga)
3140 4

„KOSPET Tank S2“ ir „KOSPET Tank X2 Ultra“ yra dvi visiškai šviežios šio gamintojo naujovės – ir šiuos išmaniuosius laikrodžius mes jau išbandėme! Taigi, kokie mūsų įspūdžiai apie juos?

Išsamiau

Papildomos lėšos bus panaudotos jūriniams ir oro dronams, taip pat atitinkamai radiolokacinei įrangai, įskaitant pakrančių stebėjimo radarus, įsigyti.

Jūrų koalicija, kuriai pirmininkauja Jungtinė Karalystė ir Norvegija, šiuo metu siekia gauti papildomus 100 mln. svarų sterlingų daugiau nei šimtui įvairių projektų, skirtų saugiai laivybai užtikrinti, įgyvendinti.

 

Jungtinės Karalystės gynybos ministerijos duomenimis, Ukraina gavo daugiau kaip šimtą prieštankinių raketų, desantinių laivų ir kitos įrangos savo pakrančių gynybai stiprinti. Teikdama paramą Jungtinė Karalystė Ukrainai suteiks 2,26 mlrd. svarų sterlingų paskolą reikalingiems ginklams įsigyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(7)
(102)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()