JAV apie terorizmo pavojų praneš pasitelkdamos „Facebook“ ir „Twitter“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rokazaz 2011-04-13 09:37
"Gresia teroristinis ispuolis!!!" Like. (1235)
Strong_Bad 2011-04-13 09:42
Ir kas sugalvojo, kad per facebook informacija zmogu greiciau pasieks nei pvz per radija ir tlevizija? Nesuvokiamas logikos trukumas ir kam to reikia? Gal is ryto atsikeles vietoj begimo i tualeta spaudimui sumazint, zmogus begs prie kompiuterio FB ir tikrins ar negresia pavojus ir ar saugu? Gali kas paaiskint? O gal jie mano, kad tas "teroristas" irgi naudoja FB ir tikrins kada geriausia ispuoli rengt, ar saugu vykdyt, ar nieks nesuuode, o jei patikrines matys "warning", tai netinkam diena terorizmui ir atides velesiam laikui. Taip nuslinks pavojus ir bus isgelbeta daugybe gyvybiu - tiesiog pasaka, rimtai - pasaka.
mnv 2011-04-13 09:50
Ko cia putojies. As pvz neprisimenu kada esu paskutini karta radija isijunges, o televizorius ijungtas buna tik 18:45-19:05, tuo tarpu facebooka dazniau paziuriu xD
andriulis 2011-04-13 10:55
StrongBad +1. Jei jau butu pavojus, tai geriausias budas informuoti sms'u. O tada jau patys ir radijas,tv,pc viska sujungsim.
x-as 2011-04-13 10:57
viskas cia gerai yra, skelbs ir per facebook'a ir per kitus informacijos saltinius... nemanau kad apsistos ties vienu saltiniu...
faktas 2011-04-13 12:23
Tikiuosi, visi matėte dokumentinio filmo Zeitgeist visas dalis. Patys sprogdina savo žmones, o ir nuolat kartoja "teroristai, teroristai, teroristai..." Žmogus paskui patiki, kad jie tikrai yra. (-:
mnv 2011-04-13 15:09
Dokumentinio DD Kaip mane erzina zmones, kurie prisiziuri zeitgeistu ir zvimbia per ausis "Tu netikek mass media ir t.t. jie tik meluoja, viska valdi iliuminati shudanati ir broliai grimai", o patys uz 100% priema pseudo-dokumentikas, patys net nepabande pagalvot savo galva. Aisq, biski tiesos yra ir tuose zeitgeistuose, bet ne esmines, nes tos samokslo teorijos tik del to ir veikia, jog panaudoja maza detale tiesos tam, kad visas likes kaku-sumustinis atrodytu irgi tikras.
faktas 2011-04-13 15:23
O gal galima konkrečiau, kas ten tiesa, o kas ne? Dokumentinis filmas yra bet koks filmas, kuriame remiamasi konkrečiais dokumentais. Ar ne? Neseniai žiūrėjau dokumentinį filmą apie vandenyną. Pilna biologinių nesąmonių, tačiau filmas vis tiek yra dokumentinis. Bet grįžtant prie Zeitgeist - man reikia argumentų, o ne neargumentuotų ironiškų sušukimų, nes jie dar skystesni už patį filmą. (-:
Strong_Bad 2011-04-13 23:00
na kokiu ten argumentu reikia. Svarbiausia turet bent jau siokias tokias zinias apie tai ka ziuri, kad tas zeitgeist nebutu pirminis saltinis ir galetum viska palygint su skaitytais/girdetais/matytais dalykais, kurie gali priestaraut ten deklaruojamoms tiesoms. O paskui jau atsirenka kiekvienas pagal save ir pagal savo kriterijus , kurie lemia ar pateiktas teiginys bus "nauja tiesa" ar isikandes laikysis pirminio saltinio. Kas tau gali paskyt, kas tiesa, o kas ne ir ar tu patikesi ka as tau pasakysiu? Svarbiausia ne tai, ka ziuri, o ka matai. Teko ziuret zeitgeisto serija apie genetika ir jos poveiki asmenybes vystymesi, puse filmo tespejau paziuret, bet kalbejo visai protingai ir i broliu grimu pasakas nepanasu, netgi rekomenduociau parodyt mokyklose del bendro supratimo aisku ne pradinokams Gal kitos serijos apie samokslus ir yra persudytos, bet nemates negaliu nieko sakyt.
Nerkashis 2011-04-16 11:35
Ale ot vagiukai žurnaliūgos. Vat taip ir gimsta sąmokslo teorijos. Galbūt net nebus patvirtinta tokia tvarka. O kur dar "nukosėti" kiti oficialūs bet dar tik svarstomi ir nepatvirtinti dokumentai? Žiniasklaida gali tai priimti kaip jau esamą, priimtą, taip klaidindama visuomenę. Po to gimsta tokios istorijos apie slapukaujančias tarnybas ir pačią valdžią.
Skeleton 2011-04-16 18:26
Žinote, atsibosta kiekvienam atsiprašant ęįšųėūūė pirštu rodyti į Zeitgeisto FAKTINES KLAIDAS. Šiaip, viena pamatinė kospirologų idėja man atrodo keičiausia. Jūs, ką tikite ir bandote įrodyti kad visas pasaulis MYLI amerikiečius? Galima sutikti arba nesutikti su JAV politika, bet daugybės priešiškai prieš amerikiečius nustiekusių žmonių egzistavimas yra akivaizdus FAKTAS.
faktas 2011-04-16 19:25
Šiaip jau neteigiu, kad ten yra kažkokia tai dogma ir pan. Tiesiog medžiaga, kuri yra tikrai vertinga norint pažiūrėti į "faktus" iš įvairesnių pusių.