Po sandėrio su „Microsoft“ kompanija „Nokia“ pelnas krito mažiau nei tikėtasi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MarijonasV 2011-04-22 11:51
Jei pirkčiau kokį telefoną, kad ir su win7, tikrai ne nokia, kiek susidūriau su ekonominės klasės jų naujais telefonais, tai nuomonė ne kokia, ant vieno dinginėja garsas, kitas išsijungia kartais, dar kitas žadintuvas išsikrovus baterijai nebeveikia. O apie smartfonus irgi blogybių prirašyta dėl gedimų. Vienu žodžiu nokia nebe išsiskiria iš kitų gamintojų.
WPCentras 2011-04-22 13:04
Nokia WP7 telefonus kurs keletos klasių, bus aukščiausios ir ekonominės taip pat. O išsiskirt turės gan daug sričių, pvz būtų kameros. N8 yra vertinamas kaip geriausias šioje srityje ir yra kuriamas panašus su WP7, kuris turėtų būti the best šioje srityje
Anonymous 2011-04-22 20:40
lol.. pirmiausia kameros jau virsijo savo normas ant telefonu.. ir niekam nebeidomios jos.. nes pas visus pakankamai kokybes kaip is telefonu.. dabar visiems idomus smartfonu greitis ir os.. o straipsnio pavadinimas, tai yra kliedesys.. nes pelnas krito ne po sanderio, o iki tol.. tiesiog paskelbe rezultatus ir pasirase sutarti ta pacia diena.. neisivaizduoju, kaip jums sauna i galva toki nesamoninga pavadinima parasyti.. as net nebeskaitau tokiu straipsniu su tokiais pavadinimais.. nes zyzia is tuscio i kiaura.. galu gale susinervini, kad pirma pastraipa pasako daugiau nei visa likusi straipsnio dalis.. kuri atkartoja performuluotai pirmaja pastraipa.. zodziu minusas rasytojui..
MarijonasM 2011-04-22 21:38
lol, nemoki rašyt lietuviškai ir dar be kvailų klaidų. lol, ir dar viskuo nepatenkintas. Jei pardavė 374 mln. telefonų ir tik 92,3 buvo smartfonai, tai kol kas ekonominė klasė dominuoja. Ir kaip rašiau, jų kokybė man pasirodė lieva, seniau nokios buvo ir patvaresnės, dar prisiminiau, kad vienai dangtelį sulaužiau bedarydamas , špikiukus kur laikosi.
Anonymous 2011-04-22 21:41
Kai badaisi pirstais paziurek i savo klaidas, nes berasciai irgi mato.. o kodel tureciau buti patenkintas, as klientas, jie per mane uzdirba pinigus, o kartais duoda toki suda, kad kraupu net antraste perskaityt..