Skaitytuvai ir planšetiniai kompiuteriai skatina piratavimą?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Bigdig 2011-05-24 09:11
Na manau kad tie kovotojai su piratavimu ...tikrai turi sumastyt kažką naujo. Nes čia tikrai kova su vėjo malūnais. Be to gi kiek suprantu jau apmokęstino laikmenas mokesčiais ... tai ko dar jiems reikia ???
immortallt 2011-05-24 09:31
Padarykite patogia ir uz protinga kaina prieinama duombaze knygu.
Pumper 2011-05-24 10:10
Kai elektronines knygas pardavinės už 1/3 popierinės kainos, tada galės verkti dėl piratavimo. O dabar tai daugumą knygų popieriuj galima rasti pigiau nei kokiam amazon ar b&n elektroninę versiją. Tai kam ten tuos pinigus tokius mokėti, kai yra galimybė susirasti piratkių?
Indigo89 2011-05-24 10:33
Tai kodel neparasius straipsni apie tai, kaip kurejai skatina piratavima? Juk jie kuria produktus, kuriuos po to mes siunciames nemokamai, jei nekurtu - nepiratautumem. Seniai aisku, kad tie kovotojai ne logiskai masto, o kvailiu itikinejimais uzsiimineja. Kam dar deti tokius straipsnius? Redakcija, ar jums sumoka tos organizacijos uz tai, kad detumet bevercius straipsnius i portala, jei ne, tai kam tersti turini? Geriau maziau temu, bet kokybiskos jos tegul buna, tai bus daugiau perziuru ilgainiui negu dedant slamsta ant kurio niekas net nespaudzia daznai.
RiMuSaS 2011-05-24 11:42
Tai tik parodo kokie godus ir buki individai sedi tarp vartotojo ir inetelektines nuosavybes kureju. Pinigai pinigai pinigai. Jai vien apie tai nemastytu ir pradetu ieskot tinkamesniu ir patogesniu sprendimu vartotojui, manau galetu ateityje dziaugtis savo pinigais. Jug vien pats fakats, kad knygos jau internete ir jas jau gali pasiekti zmones is visur ir jiems nebereikia eit i biblioteka yra labai didelis pliusas. Bet gerai buvo uzsiminta, knygu kainos interente tikrai kai pagalvoji dar kosmines, visiskai nelogiska.
blizzard 2011-05-24 14:33
"Atlikus tyrimą buvo nustatyta, kad tie žmonės kurie nusipirko ipad ar elektroninį skaitytuvą, jo bateriją privalo reguliariai įkrauti.." Nu sakyčiau tokių lygio straipsniukas. Juk ir durnam aišku kad jeigu aš nusipirkau papildomą "hardą: reiškia turiu papildomą informacijos kiekį jame talpinti tokiu atveju privalau tą informaciją iš kažkur gauti.. Piratavimas natūralus dalykas, nežinau kada jie suaugs iki tokio lygio kad tai suprastų.. Kiek potencialių pirkėjų sumažėtų jeigu nebūtų piratavimo? nereikėtų nei jokių hdd papildomų nei cd/dvd, turėtų žmogus vieną fleshkę ir džiaugtūsi kad gali ją pilną užpildyt už savo mėnesinį atlyginimą.. Tiktai buvo straipsnis kad belikę 2 ar 3 hdd gamintojai pasaulyje, tai va per tokius ale piratavimo mažinimus po to taip ir gaunasi. Nemanau kad vartotoją žavi tokia logika kuomet jis turi sumokėt ten kokius 400lt už ipad ar kažką (nežinau kainos) tam kad jame galėtų laikyti kažkokį muzikos failą už kurį dar papildomai turi mokėti. Čia jau gaunasi prabangos prekė, panašiai kaip nusiperki pistoletą, jam dar perki seifą ir t.t.
Shinigami 2011-05-24 16:01
Šito tavo mastymo visai nesuprantu Čia tas pats kas sakyti. Nusipirkau namą, negi man pačiam dabar ir baldus teks pirkti? Čia jau prabangos prekė. Jei perki sumanųjį telefoną, bet pritrunki pinigų muzikai, niekas tavęs neverčia jos klausytis. Kaip ir jei neturi pinigų nusipirkti jaguarui, neini jo vokti. Visa tai tik pasiteisinimas.
blizzard 2011-05-24 21:01
taip tai tik pasiteisinimas, bet kas bus kaip dauguma pradės vadovautis teisinga logika ir nieko nevoks? kiek kartų sumažės tokių prekių kaip hdd paklausa