10 įdomių faktų apie žmonių elgesį „Facebook“, ir ką tai sako apie visuomenę

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Separatistas 2011-05-31 12:11
Ištryniau facebook, tikrai nieko ten naudingo nėra. Stebėjau savo veiklą facebooke kelias dienas, nusprendžiau kas man jis nereikalingas - nieko aš ten nepostinu, tik peržiūriu kvailas nuorodas ir pan. Jie norite bendrauti, yra ir kitų būdų
Wildpants 2011-05-31 12:41
O man ten daug ko yra naudingo. Galiu pašnipinėt pažįstamus O ypač man naudinga tos grupės Vilnius - Panevėžys ir pan. Labai gerai susirast su kuo parvažiuot pigiau ir greičiau nei autobusu.
Strong_Bad 2011-05-31 13:14
Sitas tai geriausias. Vieni nori parukyt, o kiti matai puola i socialinius tinklus, gal pasikeist statusa is pvz " " i " "...
Gatsu 2011-05-31 13:25
Prastas dalykas tas facebook. Esu uzsiregines ten tik, kad paziureciau senu draugu foto ir viskas.
faktas 2011-05-31 13:36
Neseniai mačiau sentenciją "Jeigu Jums nepatinka muzika, tai galima paaiškinti dviem variantais: 1. Jūs esate idiotas. 2. Jūs esate ypatingai talentingas ir galite sukurti geriau".
Foxman 2011-05-31 14:04
O kaip paaiškinti, kad patinka? Jaučiau taip: 1. Nelabai ką žinote apie muziką (esate idiotas) ir sekate paskui bandą. 2. Jūs esate ypatingai išprusęs muzikos srityje. Taip išeina, kad dauguma esame idiotai
FMeskas 2011-05-31 14:11
tame fb daug nesamoniu, kwaili testai, kwaili horoskopai, ten platinamos reklamos apgaules budu gaunami like'ai, o ir komentatoriu de*****iu pilna, bet tai kaip ir wisur kitur, juk tobulu nera, is misraines reik atsirinkt tai ko reikia... Cia kaip su sena kaip windausai tema , tai tas neweikia, tai anas neweikia, tai wirusai puola, tai kazkas nepatogu, bet mases jais naudojasi, o kiti dar drysta ir peikti, tik wienetai ima ir ju atsisako....
bullka 2011-05-31 14:20
Patinka man tokie parašymai. O Tau neatrodo, kad FB būtent tam ir skirtas?! Kad vieni galėtų apie kitus sužinoti. Nepatinka, bet esi tipinis FB vartotojas.
Wildpants 2011-05-31 14:32
Ir iš vis keista. Kam taip visur sakyti nesąmonė, nepatinka ir t.t.? Gi jei nepatinka koks tinklapis gi neskelbi visam pasauliui kaip man jis nepatinka. O dėl facebooko gi arba naudoji arba ne. O ir kad "tipo" išsiregistravai kas nuo to pasikeitė? Facebook savininkai galvoji dėl tavęs rauda ar pats gudresnis patapai?
bullka 2011-05-31 14:35
Teisingai pastebėta. O šiaip tai be krūvos neigiamumų, ten yra labai nemažai teigiamų dalykų. Jei ne facebook'as (ar pan. tinklai), žmonės net neįsivaizduotų, ką veikia, kaip atrodo, kuom užsiima žmonės, su kuriais realiame pasaulyje nebendrauja. Žmonės tada į pasaulį žiūrėtų pro labai siaurą vamzdį (bendraujame juk tik su labai ribotu žmonių skaičiumi realiame pasaulyje).
Valdas3 2011-05-31 16:36
Ir kas cia blogo, kad parasysi kas tau nepatinka? Ir dar kaip tik viskas cia i tema. P.S. Tikrai niekas neissiregistruoja, kad "pakenktu" kam nors, tai prie ko cia is vis tie savininkai?
Wildpants 2011-05-31 17:08
Nu man tai pvz užknisa kur kokia tema susijusi su facebooku būna pilna visokių ai tipo š tas facebookas išsiregistravau iš jo ir pan. Nu tai jei nepatinka nereiškia, kad š ir nebūtina tipo skelbtis va aš koks kietas išsiregistravau. Jei man nepatinka delfio straipsniai ir komentatoriai aš neinu ir neskelbiu visur, kad lievi straipsniai ar debilai komentatoriai, tiesiog nereaguoju ir viskas. Ir bet koks objektas šiuo atveju socialinis tinklapis negali būt geras ar blogas, viskas priklauso ką tu jame darai ar veiki.
Laurynas19 2011-05-31 17:33
Ant facebook'o daug kas varo, sako jog ten sh ir pan, tik del to , kad jis labai ispustas. Visur pilna reklamu, apie ji visi sneka ir pan. Ir jei tau jis nepatinka tai nepatinka ir snekos apie ji, todel taip ir gaunasi. Svarbiausia, kad tai ir yra paprastas puslapis o pateikiamas kaip kazkoks stebuklas.. Toki gali sukurti kiekvienas programuotojas,, netgi pats su 2metu php ziniomis nematau nieko ten, ko pats negaleciau sukurti,, esme tik jo populiarume. Man asmeniskai paciam jis nepatinka, bet as juo naudojuosi, keliu foto ir pan. Bet tik todel, kad ta daro visi mano draugai ir gimines.. Zinoma naudojuosi gana retai, ir man labai nepatinka jog mano draugai labai daznai ji naudoja,, o paklausti ka ten veikia, bando irodyti koks facebook yra geras, kiek ten visko suzino ir pan. Nors dazniausiai ka jie ten veikia, tai perziurineja tas pacias nuotraukas po 100kartu ir jas kometuoja, bei laukia kol kitas pakomentuos. Reziume gaunasi jog tik svaisto laika.. Na cia tik mano nuomone.
Strong_Bad 2011-05-31 17:38
eilini karta pamate zodi "facebook" pasipila vienodi komentarai, ir nesvarbu koks straipsnio turinys, svarbu, kad antrastej rado "facebook" Nepatinka man zmones, kurie reiskiasi labai, kaip jiem nepatinka tas ar anas ir ekspertais dedasi, tarp kitko, tai labai ispopuliarejo per paskutinius kelerius metus, taip ir toliau Tokiu "man nepatinka tas ir anas" vengiu kaip velnio Teisinasi dar "as uzsiregistravau tik nuotrauku paziuret" Niekam nerupi tavo priezastis visvien visi mato tavo profili FB'e kad ir kokiu keliu tu ten bepatekai.
Wildpants 2011-05-31 17:59
Ir tie kurie visur skelbia, kad nemėgsta fb ar jis š vistiek daro reklamą. Juk blogos reklamos nebūna
Jomajo 2011-05-31 18:07
teko skaityti, kad tai rimta priklausomybe nuo kurios yra gydoma, nepamenu kur. tiesa sakant pats sendien vartau feisbuka, skaitau absurdiskus komentarus po nuotrauklom ir galvoju jomajo ka as cia veikiu??? tai tikriausias laiko svaistymas vejais, o juk uzsiregistravau tik del keleto draugu, kuriems nepasaykiu E, fb yra sudas, jis eda tavo laika isiregistruok ir bendraukim skaipu. deja realybe tokia, kad jau skaipo nebenaudoja, jiems fb nr1 ir prasideda nuo homepage, ypatingai merginos kaip pastebejau, joms uztektu vienintelio saito. liudna bet taip yra.
hostgator 2011-05-31 18:23
Kaip visada, fleimas prasideda (Modraknyčkos FANŲ). Išsiaiškinkim: žmonės, kurie žino ką veikia, turi savivertės jausmą, yra protingi ir kt. facebook visiškai nesinaudoja, arba naudojasi dėl tam tikros naudos, o ne tam, kad paspoksot į kitų foto, pagirt tą ir aną. Facebook 99% nereikšmingos informacijos, degradacijos slėnis ten.
faktas 2011-05-31 18:51
Visada atsiranda žmonių, kurie didžiuojasi savo atsilikimu ir iš piršto laužia faktus. (-: Turiu FB paskyrą ir planuoju ją dar ilgai turėti. Tarp draugų yra apie 20 proc. žmonių su magistro laipsniais, keli su daktaro. Tarp mano FB kontaktų ne vienas jau yra parašęs knygą, laimėjęs prestižinius apdovanojimus. Tikrai ne vienas yra sukūręs savo organizacijas ir įmones. Todėl sakyti, kad FB naudojasi tik tie, kurie neturi savivertės ir pan. yra kvaila. Tarp savo draugų aš nematau kvailų komentarų. Tiesiog bendrauju ne su to kontingento žmonėmis. Na o jei tu matai tik idiotiškus komentarus, tai ką jau padarysi, kad tavo draugai tokie. Kaip sakoma - pasakyk, kas tavo draugas, pasakysiu, kas tu. Cituoju iš tinklapio ITBaze: "Per pusmetį Lietuvoje atsirado beveik 130 tūkstančių naujų „Facebook“ naudotojų, o bendras jų skaičius siekia 916 tūkstančių". Tai trečdalis Lietuvių yra tiesiog durneliai? Kadangi daug žmonių yra per maži, o daug per seni, kad mokėtų naudotis, tai išvada - daugiau kaip pusė Lietuvių idiotai, kurie tik spokso vieni į kitų nuotraukas?
Mauras 2011-05-31 19:14
Eilinis straipsnis pareklamuoti fuckbooka.
blizzard 2011-05-31 19:23
Deja tokia tiesa nu nesakau kad taip yra, bet tokių idijotų tikrai nemažai Aš irgi turiu paskyrą, buvau išjungęs ją, bet prieš kokią savaitę nusprendžiau pažiūrėt vėl nes taip nebuvo ką veikt. Dabar panašu kad teks vėl deaktyvuot arba bent jau pamiršt ilgesniam laikui, nes tikrai ten nieko įdomaus nėra ir apskritai nieko nevyksta. gerai jeigu ten palaikai ryšius su kokio pusbrolio draugo žmonos vyro sesers pažįstamo vyru, bet jeigu ne, tai prasmės tame nėra... Pilna prikišta reklamų, Jokios blogam`s būdingos struktūros, jokių straipsnių, vienu žodžiu taip, facebook skirtas žiūrėt kitų vartotojų nuotraukas... Nežinau manau toks tinklapis skirtas žmonėms kurie nori reikštis, bet realiai neturi ką parodyt, nes tie kurie turi minčių, įdėjų ar gyveną kokį įdomesnį gyvenimą kuriuo nori pasidalinti, tam naudoja blogus, kuriuose žymiai daugiau laisvės, mažiau reklamų ir priimtinesnės sąlygos tą daryti. Na o kuriems svarbu parodyt savo iškilumus ir apvalumus, ar pasigirt kaip nusigėrė per vakarykštį balių, gal dar perskaityt kokios nuolaidos vienoj ar kitoj parduotuvėj, tai manau facebook pats tas. Aišku kaip faktas rašo visokių žmonių yra, bet kam facebook? mane užknistų vien tas faktas kad kalbuosi su profesorium ir dešinėj pusėj matau prezervatyvų reklamą.. ką žinau kažkaip nekaip atrodytų manau. Yra tam ir žymiai palankesnių alternatyvų, deja facebook monopolizuoja viską ir apie tas alternatyvas praktiškai tik maža dalis yra girdėję.. Kažkas rašė kad juos užknisa jeigu kas nors ką nors blogo parašo, šiuo atveju apie facebook. Na jeigu tu taip galvoji, tai socializmas turėtų būti tavo mėgstamiausia santvarka, o subinlaižystė mėgstamiausias užsiėmimas. Objektyvi nuomonė turi būti ir turi būti reiškiama, jeigu tau ji nepatinka, matomai tu neturi jokios savo objektyvios nuomonės, arba kažkas su tavim negerai.. Taigi gal nustok elgtis kaip šunelis kuriam numetą kaulą ir liepia parnešt ir pradėk galvot ką nors savo galva. Gal ir per griežtai parašiau, bet kartais nervuoja kuomet nebandoma nieko samprotauti, o tiesiog parašoma iš lempos.. Jeigu jau facebook toks geras ir šaunus žaislas, tai paneik mano išvardintus trūkumus. kita vertus kodėl mes pasirinkom šitą forumą? ar čia ne įdomiau?