„Intel“ populiarins naujos klasės nešiojamus kompiuterius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Separatistas 2011-06-06 12:18
Tose plonuose laptopuose nebūna tinklo kabelio jungties. Šiaip manau patogiausias dydis būtų apie 13colių, kad būtų panašus į A4 formato lapą patogu tarp knygų būtų isimest. Bet tokių dar labai mažai ir brangūs
KeeperMustDie 2011-06-06 13:41
Pagaliau kazkas susiprotejo, tai ka apple naudojo jau seniai(nu taip buvo ultra portable loptopu ir ankciau, bet kaip Separatistas minejo, ju buvo mazai, jie nebuvo pakankamai reklamuojami ir populiarinami ir jie buvo labai brengus - kaina artejo prie tokios, kad pradedi zmogus svarstyti apie mac'a). Netbookai parode, kad technologija kurti ploniems ir lengviems loptopams tikrai yra, bet gamintojai toliau sekmingai gamino 3kg sveriancius lagaminus, su ten telpanciu numpad'u. Tik gaila, kad pavadinima kazkoki sugalvojo, manau tai turetu vadintis "portable loptops" ar kaip nors panasiai, kad kai jie visiskai pakeis loptopus, tai ateityje galima butu nuimti papildoma zodi ir tiesiog vadinti loptopais.
DnT 2011-06-06 14:16
A4 dydžio laptopas yra 11.6", pats tokį naudoju, o labai didelis plonumas visai nėra būtinas, kas iš to, kad dabar ten vienas galas storas, kitas plonas, plius ištįstas labai gaunas, per didelis touchpad. Dėl dydžio, tai man belekaip patinka maniškis Aspire 1410 visos reikalingos jungtys, mažas, lengvas, nėra storas, labai patogus nešiotis. Tik vat reikia jau jam naujos HW, kad būtų optimalus, darbo ir energijos suvartojimu atžvilgiu, nes realiai 2x1.2GHz procesoriaus mažokai ir vietoj GMA jau reiktų Intel HD Graphics dėt.
nulis0 2011-06-06 14:23
Pats naudoju asus eee pc 1201n Ekrano dydžio pilnai pakanka, nors gal ir 13.3 būtų geriau Dydis paties kompo yra optimalus, man knygos kaikurios daug didesnės. Kuprinėj visą dieną nešiojuosi ir net nejaučiu. Beto yra Nvidia Ion vaizdo plokštė, tai ne tik filmus pasižiūrėti galima, bet ir žaidimus pažaisti, pvz Modern Warfare 2 be problemų praktiškai ėjo ant pakankamai neblogos grafikos. Kaina tikrai nebuvo kosminė- 1750 lt ir čia jau su win7.