Elektromobilis, skirtas likimo broliams remontuoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2011-06-17 09:51
Kuom gi ypatingas tas nebevažiuojantis (be "kuro") elektromobilis? Paprasto dyzelinio, jei jau važiuosi nepapildęs bako iki sustos, vėliau ir sklidinai pripidęs greičiausiai nebeužvesi - geriausiu atveju prigaudysi oro kuro sistemoj, o ir šiaip dar ir kokį kuro siurblį pribaigsi - ir abiem atvejais paprasčiausia išvežti. Tai jei neužteks pakeisti nusibaigusio akumuliatoriaus pakrautu (ar šiaip truputį pakrauti) tai vistiek reikės kviestis tradicinius "ratukus" išvežimui.
Simplicity 2011-06-17 10:07
Na ir išminties perlų tu čia pažėrei Sakai, oro prigaudysi ir siurblį pribaigsi Kestuti, kiek metu jau automobili vairuoji?
kestutisz 2011-06-17 10:39
Siurblius neretai sudegina ir benzininės auto važinėjantys dujomis - tiesiog laikydami apytuštį baką - kai bezino siurblys vistiek dirba, tačiau nesiaušina. Aišku, tuščiu dyzelio baku ilgai nepavažinėsi, nesudeginsi siurblio, gal ir persūdyta, tačiau prigaudžius oro bus nelabai gerai ir po užpylimo - kuro sistemoje cirkuliuos burbuliukai, auto arba išvis nesives, arba gerokai purtysis. Kuras juda ne tik iš bako į purkštukus, bet ir atgal, ir nenuorinus oras pats niekaip nepasišalins. Ir taip, čia iš praktikos - vien pakeitus filtrą ir naujojo pilnai nepripylus dyzelio, oro pagavo pakankamai, kad tdi iš servisiuko jau be nuorinimo nebeišvažiuotų